Studiejob//praktik//projekt

Kamstrup: INTERNSHIP IN PROJECT MANAGEMENT// 06. september 2019

 

Bliv en del af Project Management i Kamstrup

Du bliver en del af en faglig stærk afdeling, der opbygger og leverer fjernaflæsningsnetværk til, varme- og vandforsyningsselskaber. Du vil assistere i gennemførelse af kundeprojekter fra kontraktindgåelse til systemoverlevering, og i tæt samarbejde med erfarne projektledere, ingeniører og teknikere, have rig mulighed for faglig sparring.

 

Et praktikforløb med fokus på projektledelse

Som en del af Project Management og Engineering får du et indgående kendskab til flere af opgaverne som findes i projektforløbet. I praktikken vil du blandt andet assistere vores projektledere med projekternes økonomi og tidsplan samt yde teknisk assistance med udarbejdelse af aktionslister og dækningskort. Du kommer til at deltage ved eksterne projektmøder, hvor du blandt andet får ansvaret for at tage referater, opfølgning på leverancer samt ordrebehandling.

 

Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en resultatorienteret studerende, der er ivrig for at blive en god projektleder. Du er iderig, struktureret og vedholdende og har en veludviklet sans for kvalitet. Du er positiv af sind og trives i et internationalt miljø. Du har et stort personligt drive og en opdateret teoretisk viden, som kan bidrage til at styrke Kamstrups Project Management afdeling. Du har et solidt teoretisk fundament, da du er i gang med en relevant videregående uddannelse som Global Business Engineer eller lignende.

Du er ambitiøs og kan arbejde selvstændigt. Derudover er du team-orienteret og sætter pris på faglig sparring. Du er udpræget kvalitetsorienteret og overholder dine deadlines.

Da vi er en international organisation er det et krav, at du behersker både engelsk og dansk i tekst og tale.

 

Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi tilbyder et unikt indblik i organisationens projektstyring og en praktik med rig mulighed for at kickstarte din karriere som projektleder. Du får blandt andet mulighed for at øve indflydelse på forskelligartede kundeprojekter, og rig mulighed for at bringe din teoretiske viden i spil blandt erfarne medarbejdere og udfordre eksisterende processer.

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter. Derudover tilbyder Kamstrup et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

 

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2020 – ultimo juni 2020.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Customer Projects, Søren Martin Sørensen på tlf.: 89 93 10 00.

 

Om Kamstrup

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebooksom løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21