Studiejob//praktik//projekt

Kamstrup: INTERNSHIP IN MEDIA AND GRAPHIC DESIGN// 30. januar 2019

 

Kunne du tænke dig at se dit arbejde gå ud til hele verden? Har du sans for detaljerne og lyst til at bidrage med dine kreative evner? Har du mod på at markedsføre et internationalt brand? Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed i rivende udvikling?

 

Bliv en del af Global Marketing i Kamstrup

Som praktikant i Media and Graphic design bliver du en naturlig del af vores globale marketing team, hvor du vil få erfarne kollegaer, der alle arbejder ihærdigt på at brande Kamstrups identitet til hele verden. I teamet arbejder vi fokuseret og målrettet, og samtidig bidrager hver og én til godt humør og en venlig omgangstone.

Med reference til vores Graphic Designer vil du indgå i de daglige opgaver med det grafiske team, hvor udfordrende arbejdsopgaver, ansvar og samarbejde på tværs af organisationen er en stor del af hverdagen.

 

Et praktikforløb med fokus på visuel kommunikation

I vores grafiske marketing-team bliver du en del af en hverdag, som byder på ansvar og udfordringer i et internationalt miljø. Du bliver en vigtig brik i teamet og kommer til at bistå vores grafiske specialister med en bred vifte af arbejdsopgaver, hvor du bl.a. vil få ansvar for udvikling af layout til annoncer, brochure-, online- og messemateriale, samt diverse ad hoc opgaver.

Da vi arbejder tæt sammen med kollegaer på tværs af organisationens mange teams og afdelinger, kommer du således til at arbejde med spændende og alsidige arbejdsopgaver og får en hverdag, hvor ikke to dage er ens.

 

Din personlighed er vigtig for os

Som person er du engageret, pligtopfyldende og har et godt humør. Du kan lide at arbejde selvstændigt, men sætter samtidig også pris på samarbejde i teams og har lyst til at bidrage med nye ideer, der kan udfordre det eksisterende.

Du er i gang med at uddanne dig til multimediedesigner, mediegrafiker, grafiker eller lignende. Det er et krav, at du allerede har kendskab til og erfaring med redskaber som Adobe Photoshop, Illustrator og InDesign. Derudover har du lyst til at blive en del af en hverdag med et højt arbejdstempo, og du er desuden interesseret i at prøve kræfter med at markedsføre intelligente måleløsninger på et globalt plan.

Slutteligt er det et krav, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Vi tilbyder mere end bare en praktik

Som praktikant i Media and Graphic Design tilbyder vi et udfordrende praktikforløb i et engageret og produktivt miljø. Her vil du få ansvaret for konkrete opgaver og projekter, og der vil således være rig mulighed for personlig såvel som faglig udvikling, du kan anvende i din fremtidige karriere.

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. Stillingen er lønnet, såfremt dit studie tillader det. Derudover betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

 

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger.

Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo august 2019. Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Graphic Designer, Hanne Sihm på tlf.: 89 93 10 00

 

Om Kamstrup

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. 

Kamstrup beskæftiger over 1400 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder. 

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21