Studiejob//praktik//projekt

Kamstrup: INTERNSHIP IN MARKETING, CRM AND SALES// 30. januar 2019

 

Er du struktureret og arbejdsom - og har du måske allerede kendskab til CRM? Har du lyst til at være med til at videreudvikle vores salg- og marketingprocesser? Har du modet på at være med i forretningsudviklingsprojekter og dermed udfordre din indre projektleder? Kunne du tænke dig at være en del af et tæt, tværorganisatorisk samarbejde i en international virksomhed?

 

Bliv en del af Global Marketing i Kamstrup

Du bliver en del af vores Global CRM-team, hvor tiden ikke står stille. I vores team arbejder vi fokuseret og professionelt - med et højt service niveau - på forandringsprojekter. Vi bidrager hver og én med godt humør og en venlig omgangstone. Kombinationen af professionelle og flittige medarbejdere og et tæt samarbejde med en bred kontaktflade i organisationen gør, at vi kommer kvalitativt i mål med vores leverancer. Du bliver således en del af et sparringsrigt miljø, hvor udvikling står øverst på dagsordenen, og vi garanterer derfor et praktikforløb med en stejl læringskurve.

 

Et praktikforløb med varierende udfordringer

Som praktikant i CRM teamet, bliver du en del af en hverdag, der byder på en varieret opgaveliste i et internationalt arbejdsmiljø. Du vil komme til at bistå vores CRM Manager i udbredelsen og videreudviklingen af vores CRM platform med fokus på kundevendte, værdiskabende aktiviteter.

I samarbejde med teamets CRM koordinator, vil du blive inddraget i projekter, som optimerer eksisterende eller udvikler nye, prioriterede salg- og marketing processer. Der vil i forlængelse heraf være behov for at dokumentere processer og arbejdsgange, samt sikre brugervenligheden og supporten ud mod forretningen.

 

Din personlighed er vigtig for os

Som person er du udadvendt, engageret og har et stort ønske om at lære og suge viden til dig. Du er i gang med din bachelor- eller kandidat indenfor marketing, samfundsvidenskab, business intelligence, international business eller lignende. Desuden har du har et drive for at supplere din teoretiske viden med henblik på at udbrede ”best practice” standarder, hvor transparens og ensartethed er nøgleord. Derudover er du:

  • Interesseret i integrationer mellem master data platforme
  • Rutineret bruger af Excel og Power Point, og du er generelt hurtig til at sætte dig ind i nye IT-værktøjer
  • Nysgerrig efter at (videre)udvikle dine evner indenfor en CRM platform

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

 

Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi tilbyder en udfordrende praktikstilling med mangeartede opgaver og rig mulighed for professionel sparring og udvikling, som du kan anvende i din fremtidige karriere.

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende efterår med udfordringer og sammenhold. Praktikken er lønnet, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

 

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo august 2019 til ultimo december 2019.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CRM Koordinator, Kristoffer Jensen, på tlf.: 89 93 10 00

 

Om Kamstrup

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. 

Kamstrup beskæftiger over 1400 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder. 

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21