Studiejob//praktik//projekt

Kamstrup: INTERNSHIP IN IT SERVICE MANAGEMENT// 06. september 2019

 

Bliv en del af Support & Operations i Kamstrup

Som praktikant i Support & Operations bliver du en del af et team bestående af 13 kompetente medarbejdere. Dine kollegaer har en tværfaglig baggrund og håndterer dagligt en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver inden for IT-systemer og leverancer. Du kan derfor forvente en praktikstilling med rig mulighed for faglig sparring og støtte i din dagligdag. Omgangstonen i afdelingen er uformel, og du bliver en del af et lærerigt miljø, hvor der er plads til nye idéer, der kan udfordre vores processer.

 

En udfordrende praktik med indsigt i IT og forretningsprocesser

Som en del af Support & Operation under Group IT får du et dybdegående kendskab til vores tværgående IT-systemer og samlede understøttelse af Kamstrups forretning og produktion. Du får en vigtig rolle i implementeringen af Kamstrups nye ITSM platform ServiceNow i Group IT, hvor det vil være dit ansvar at skabe overblik over nuværende processer og bedre understøttelse af de ønskede arbejdsgange. Yderligere vil det være din opgave at sikre og fremme processernes modenhed, så de mest modne udviklingstrin er fuldt integreret i vores IT-systemer og beslutningsprocesser. Du vil i tæt samarbejde med kollegaer i hele Group IT være med til at finde de bedste løsninger for Kamstrup og drive en lang række implementeringsaktiviteter i ServiceNow.

Din forståelse for processers praktiske forløb skal supplere din fornemmelse for forretningsmæssig værdiskabelse og god IT-governance. Vi vil til stadighed udfordre dig på den rette balance mellem disse elementer og forventer, at du også vil udfordre os.
 
 
Din personlighed er vigtig for os
 
Vi søger en udadvendt og selvstændig studerende, der med sit engagement og sin opdaterede viden kan bidrage til udviklingen af vores IT-support og forretning. Du er i gang med din kandidatuddannelse til Global Business Engeniering, cand. merc. IT, Business Intelligence eller lignende, og har fået kendskab til optimering af forretningsprocesser. Samtidig har du stor interesse for samspillet mellem IT og forretningen.

Som person vægter du samarbejde højt og er altid klar på at byde ind med dine faglige kompetencer. Du er kvalitetsbevidst og omhyggelig med dine opgaver og arbejder endvidere struktureret. At du yder dit bedste og konstant udfordrer dine egne standarder, er en selvfølge for dig. Du er teoretisk stærk indenfor forretningsforståelse og har endvidere en stor interesse for IT service delivery og business alignment. Du er en erfaren bruger af MS Powerpoint og Excel. Kendskab til Bizagi Modeler og MS Visio  er en fordel, men ikke et krav.

Du behersker flydende dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

 

Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi tilbyder dig et praktikforløb med en varieret opgaveliste. Du får ansvar for egne aktiviteter og får derigennem rig mulighed for at sætte dit eget aftryk på vores ITSM implementering samt rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du vil få en grundig oplæring og løbende sparring, så du kan indgå på lige fod med dine kollegaer i afdelingen.

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter. Derudover tilbyder Kamstrup et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

 

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2020 til ultimo juni 2020.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Support & Operations, Anders Kjær på tlf.: 89 93 10 00.

 

Om Kamstrup

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebooksom løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21