Studiejob//praktik//projekt

Kamstrup: INTERNSHIP IN GLOBAL SUPPLY CHAIN PLANNING// 01. februar 2019

 

Har du lyst til at balancere mellem supply og demand indenfor produktionsplanlægning? Brænder du for at skabe løsninger på tværs af forsyningskæden, der sikre den rigtige koordinering mellem salg, produktion og indkøb? Vil du være en del af en international virksomhed i rivende udvikling, hvor du har mulighed for at afprøve din teoretiske viden og faglige færdigheder i praksis?

Bliv en del af Supply Chain Planning

Kamstrup udvikler og producerer intelligent måleudstyr til måling af vand-, el- og fjernvarmeforbrug samt tilhørende systemer til trådløs aflæsning af disse målere. Som praktikant i Global Supply Chain Planning vil du bistå et stærkt team af seks kompetente og engagerede planlæggere, som er ansvarlige for produktionsplanlægningen på tværs af Kamstrups fire produktionsområder. I teamet har vi stort fokus på samarbejde, og bestræber os altid på at være et skridt foran, hvoraf den tætte kontakt med dine kollegaer giver dig rig mulighed for faglig sparring og udvikling.

Et praktikforløb med fokus på optimeringsprojekter

Som praktikant bliver du en vigtig brik i at sikre, at der er fuldkomment styr på planlægningen. Du vil være med til at optimere produktionsplanlægningen for Kamstrups fire produktionslinjer og derigennem få et indgående kendskab til processer, kapaciteter, produktionsruter samt MRP. Derudover vil du i praktikforløbet drive små og mellemstore optimeringsprojekter med fokus på integrationen mellem salg, indkøb og produktion. Dette vil indebære dataindsamling fra produktionen, parameterstyring, simulering, implementering og controlling.

Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en kandidatstuderende, der med sin faglige baggrund besidder kompetencerne til at udfordre det eksisterende og skabe nye løsningsmodeller. Det er et krav, at du er i gang med en uddannelse som cand.merc. i Supply Chain Management, Logistics, eller lignende og derigennem har en udpræget analytisk sans, som gør dig i stand til at koordinere produktionsplaner. Har du tilmed stiftet bekendtskab med planlægning på tværs af forsyningskæden, vil det være en fordel i jobbet.

Som person er du ansvarsbevidst og struktureret, og du trives i en udadvendt rolle iblandt nationale og internationale kollegaer. Ligeledes er du resultatorienteret, og kender den fantastiske følelse, når en plan eksekveres til tilfredsstillelse for alle stakeholders. I et travlt arbejdsmiljø med mange forandringer og flere igangværende projekter evner du at bevare overblikket. Derudover er du ambitiøs og går ikke på kompromis, når det kommer til at levere resultater og overholde deadlines.

Det er et krav, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Vi tilbyder mere end bare en praktik

Stillingen som praktikant i Global Supply Chain Planning byder på en varieret hverdag, hvor planlægning og optimering er nøgleord. Du vil få stor frihed til at handle og påvirke Kamstrups produktionsplanlægning samt en bred kontaktflade på tværs af organisationen. Dertil bliver du en del af tværorganisatoriske projekter, hvor sparring og personlig udvikling er mulig i samarbejde med erfarne kollegaer.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen, og hvis du er klar, tilbyder vi et spændende efterår med udfordringer og sammenhold. Praktikken er lønnet, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik. Der vil desuden være mulighed for efterfølgende specialesamarbejde indenfor Global Supply Chain Planning, såfremt praktikperioden gensidigt har været succesfuldt.

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo august 2019 til ultimo december 2019.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Planning Manager, Morten Bisgaard på tlf.: 89 93 10 00.

Om Kamstrup

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet ud styr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1400 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21