Studiejob//praktik//projekt

Kamstrup: INTERNSHIP IN FINANCE// 01. februar 2019

 

Har du lyst til at arbejde i en international økonomiafdeling, og motiveres du af at samarbejde med kolleger på tværs af landegrænser og kulturer? Er du analytisk stærk og arbejder struktureret med finansielle opgaver? Kunne du tænke dig et lærerigt praktikophold i en international virksomhed i hastig vækst?

Bliv en del af Finance i Kamstrup

Kamstrup er en af verdens førende producenter af intelligente systemløsninger til måling af energi- og vandforbrug. Som praktikant i finance vil du blive tilknyttet Finance-teamet, der bistår af erfarne og engagerede kollegaer, som arbejder fokuseret og målrettet med opgaveløsning inden for regnskab, rapportering, analyse og dokumentation. I teamet har vi et tæt samarbejde, og alle bidrager med godt humør og en venlig omgangstone. Den tætte kontakt med dine kolleger giver dig rig mulighed for faglig sparring og personlig udvikling.

Et praktikforløb med fokus kvalitetssikring

Som praktikant i Finance-teamet får du føling med de mange operationelle processer, der er i en international økonomiafdeling. Det vil være dit primære ansvar at kvalitetssikre udvalgte processer på tværs af selskaber og koordinere, at de mange bidragsydere leverer det, som de skal i rette kvalitet.

Dine arbejdsopgaver vil være varierede og afvekslende. De kan bl.a. omfatte:

  • Opdatering af politikker
  • Koordinering af rapportering fra datterselskaber
  • Involvering i budgetteringsprocesser
  • Udarbejdning af analyser med inputs fra ind- og udland
  • Indsamling og opbygning af tilstrækkelig dokumentation for lov krav, beslutninger osv.
  • Transfer pricing

Din endelige opgaveliste vil være afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund og aftales nærmere ved praktikstart.

Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en ambitiøs studerende, der med sit engagement og sin opdaterede teoretiske viden kan bidrage til Kamstrups forretningsudvikling. Du har et solidt fagligt fundament, da du er i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse til cand.merc. aud, cand.oecon., cand.jur. eller lignende og brænder nu efter at få omsat din viden i praksis.

Som person er du analytisk stærk og har en god økonomisk forståelse. Du er udpræget kvalitetsorienteret og går ikke på kompromis, når det kommer til at levere resultater og overholde deadlines. I en travl hverdag tager du ansvar og arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver, men sætter også pris på et tæt samarbejde med dine kolleger. Da dine arbejdsopgaver medfører en stor kontaktflade med kollegaer i ind- og udland, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket. Endvidere er du nysgerrig og stiller gerne spørgsmål, som kan udfordre teamets eksisterende arbejdsprocesser. Et godt kendskab til Excel er ikke et krav, men en fordel.

Det er et krav, at du behersker både engelsk og dansk i tekst og tale.

Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi tilbyder et praktikforløb i en international virksomhed, hvor du får mulighed for at bringe din teoretiske viden i spil og afprøve den i praksis. Som praktikant hos Kamstrup vil du indgå på lige fod med de øvrige medarbejdere i teamet, og du kan derfor forvente en stejl læringskurve. Derudover har vi et godt arbejdsmiljø, hvor frihed under ansvar og kompetenceudvikling gennem kurser er en vigtig del af hverdagen.

I Kamstrup gør vi meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende efterår med udfordringer og sammenhold. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af vores fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo august 2019 til ultimo december 2019. 

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chief Accountant , Morten Stokholm Juul på tlf.: 89 93 10 00

Om Kamstrup

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet ud styr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1400 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21