Studiejob//praktik//projekt

Kamstrup: INTERNSHIP IN ENTERPRISE RESSOURCE PLANNING (ERP)// 04. februar 2019

 

Brænder du for at arbejde med forretningsprocesser og ERP, og har du lyst til at spille en væsentlig rolle i implementeringen af Kamstrups næste ERP platform? Interesserer du dig for ERP, og hvordan systemet understøtter forretningen? Har du mod på en udfordrende og lærerig praktikstilling i en international virksomhed i vækst?

 

Bliv en del af Enterprise Systems i Kamstrup

Som praktikant i Enterprise System bliver du en del af et team bestående af 11 kompetente medarbejdere. Dine kollegaer har en tværfaglig baggrund og håndterer dagligt en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver inden for forretningssystemer. Du kan derfor forvente faglig sparring og støtte i din dagligdag. Omgangstonen i afdelingen er uformel, og du bliver en del af et lærerigt miljø, hvor der er plads til sparring og nye idéer, der kan udfordre vores processer.

 

En udfordrende praktik med indsigt i IT og forretningsprocesser

Som en del af Enterprise Systems under Group IT får du et dybdegående kendskab til vores tværgående IT-systemer; Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM), Quality Management (QMS) og Product Lifecycle Management (PLM), hvor du vil være med under udarbejdelse og dokumentation af fremtidige initiativer.

Du får en vigtig rolle i forbindelse med klargøring til Kamstrups næste ERP platform, og dit ansvar er at skabe overblik over nuværende processer, som understøttes med ERP. Du vil i tæt samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen være med til at skabe dette overblik, som kommer til at danne grundlag for det fremtidige set-up gennem fit/gap analyser i det kommende system.

Du vil få selvstændige opgaver, som indebærer detaljeret at definere processerne som skal understøttes i det kommende ERP. Derudover skaber du overblik over data som skal understøtte processerne, samt funktionalitet som skal udvikles. I den forbindelse vil du få en betydelig rolle i samspillet mellem IT/ERP specialister, arkitekt- og integrationsspecialister, eksterne konsulenter og Business Process Owners. Således vil du samarbejde med forretningsenhedernes procesledere om detaljeret beskrivelse af processer, og du vil selvstændigt tilse, at de effektivt bliver repræsenteret i ERP systemet.

 

Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en udadvendt og selvstændig studerende, der med sit engagement og sin opdaterede viden kan bidrage til udviklingen af de forretningsunderstøttende elementer af vores platforme. Du er i gang med din kandidatuddannelse til Global Business Engineering, ingeniør, cand. merc. IT, cand.merc. BI eller lignende, og har fået kendskab til optimering af forretningsprocesser. Samtidig har du stor interesse for sammenspillet mellem IT og forretningsprocesser.

Som person vægter du samarbejde højt og er altid klar på at byde ind med dine faglige kompetencer. Du er kvalitetsbevidst og omhyggelig med dine opgaver og arbejder endvidere struktureret. At du yder dit bedste og konstant udfordrer dine egne standarder, er en selvfølge for dig. Du er teoretisk stærk inden for forretningsforståelse og har endvidere en stor interesse for ERP (og andre forretningssystemer). Du er en erfaren bruger af MS Powerpoint og Excel. Kendskab til Bizagi Modeler og MS Visio er en fordel, men ikke et krav.

Du behersker flydende dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

 

Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi tilbyder dig et praktikforløb med en varieret opgaveliste. Du får ansvar for dit eget projekt og får derigennem rig mulighed for at sætte dit eget aftryk på projektet samt rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du vil få en grundig oplæring og løbende sparring, så du kan indgå på lige fod med dine kollegaer i afdelingen. 

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende efterår med udfordringer og sammenhold. Derudover tilbyder Kamstrup et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

 

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo august 2019 til ultimo december 2019.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Enterprise Systems Manager, Casper Gjørup på tlf.: 89 93 10 00.

 

Om Kamstrup

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet ud styr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1400 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21