Studiejob//praktik//projekt

Kamstrup: INTERNSHIP IN ADVANCED LEVEL SOFTWARE// 06. september 2019

 

Bliv en del af System Software i Kamstrup

Kamstrup er en af verdens førende producenter af intelligente systemløsninger til måling af energi- og vandforbrug. Vi tilbyder en lang række automatiske måleraflæsnings- og smart metering-systemer, der bl.a. spænder fra radionetværk til smart grid løsninger.

Som en ingeniør praktikant i udviklingen af avanceret software, bliver du en del af systemsoftwaren afdeling, der består af professionelle og erfarne softwareudviklere. I systemsoftware arbejder vi i Scrum-teams, og du vil være en integreret del af Developer-teamet. Dette betyder, at daglig skrum, forfining, gennemgang, retrospektiv, planlægning og kontinuerlig forbedring vil være en naturlig del af din arbejdsdag. I teamet arbejder du med en lang række opgaver, herunder nedbrydning af opgaver, detaljeret design samt udvikling og test. Vi arbejder tæt sammen i alle faser, og du kan forvente professionel sparring og support. Udviklingsmiljøet ved Kamstrup er i konstante bevægelser, og vi værdsætter nedslidning og ideer, der kan udfordre vores processer.

 

Et praktikforløb med fokus på udvikling

I afdelingen udvikler vi morgendagens automatiserede doseringsløsninger, hvilket betyder, at vi fokuserer på software design og programmering. I løbet af praktikperioden opnår du viden om alle facetter vedrørende jobbet som softwareudvikler hos Kamstrup. Baseret på MS .NET-platformen vil du arbejde med en bred vifte af teknologier, herunder:

  • WPF
  • C#
  • MongoDB & SCL
  • Rhino Service Bus
  • Web development in Javascript & React • Service Fabric

Derudover inkluderer dine opgaver GUI, databaser, kommunikationsprotokoller samt enheds- og integrationstest.

 

Din personlighed er vigtig for os

Vi leder efter en dygtig og engageret studerende, der besidder opdateret viden, der kan bidrage til softwareudviklingen. Du studerer i øjeblikket en bachelor- eller kandidatgrad inden for informations- og kommunikationsteknologi eller lignende. Desuden har du en stor interesse for software på højt niveau og har opdateret viden inden for området. Erfaring med softwareudvikling vedrørende skoleprojekter, arbejde eller lignende er en fordel.

Som person er du kvalitetsorienteret, grundig med dine opgaver og arbejdet struktureret. Desuden værdsætter du teamarbejde og professionel sparring med dine kolleger.

Da vi er en international virksomhed er det et krav, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Vi tilbyder mere end bare en praktik

Du vil indgå i et fagligt stærkt team med stor vægt på sparring og udvikling. Du indgår i dagligdagen på lige fod med dine kollegaer, så der vil derfor være rig mulighed for både faglig- og personlig udvikling samt at søge inspiration, hjælp og sparring. Vi tilbyder et udfordrende praktikforløb, hvor du får mulighed for at bringe din teoretiske viden i spil og afprøve den i praksis. Du vil opleve frihed under ansvar samt en alsidig hverdag.

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende efterår med udfordringer og sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter. Derudover tilbyder Kamstrup et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

 

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo febuar 2020 til ultimo juni 2020. Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Scrum Master & Team Manager Torben Godsk på tlf.: 89 93 10 00.

 

Om Kamstrup

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebooksom løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21