Studiejob//praktik//projekt

Kamstrup: INTERNSHIP - BID MANAGEMENT// 21. november 2018

 

Har du lyst til at indgå i et salgsteam, der i tæt samarbejde med organisationen udarbejder tilbud til kunderne? Er du kvalitetsfokuseret, og kan du lide at arbejde ud fra skarpe deadlines? Kunne du tænke dig et lærerigt praktikophold i en international virksomhed i hastig vækst? 


Bliv en del af Bid Management teamet i Kamstrup Kamstrup er en af verdens førende producenter af intelligente systemløsninger til måling af energi- og vandforbrug. Som praktikant i Bid Management vil du bistå et stærkt team af erfarne og engagerede kollegaer med opgaveløsning inden for udarbejdelse og afgivelse af vindende tilbud på aflæsningssystemer til el-, varme- og vandforsyningsselskaber. I teamet har vi et stort fokus på samarbejde, og den tætte kontakt med dine erfarne kolleger giver dig rig mulighed for sparring og faglig udvikling.  
 
Et praktikforløb med fokus på udarbejdelse af vindende tilbud Som praktikant bliver du en vigtig brik i Bid Management teamet, hvor du får føling med store dele af hele tilbuds- og forhandlingsfasen. Du får ansvar for at kvalitetssikre tilbuddene og sørge for, at det layoutmæssige udseende i tilbuddene fremstår i Kamstrups kvalitetsmæssige høje standarder. Arbejdsopgaverne kan bl.a. omfatte at definere rammerne for tilbuddene og sikre, at de imødekommer kundernes tekniske og kommercielle krav. Endvidere kommer du til at assistere i udarbejdelsen af tilbudspræsentationer, og du får ligeledes muligheden for at deltage i styring af tilbudsgivningsprocessen og ledelse af teamet med fokus på fremdrift og kvalitet. 
 
Bid Management kontraktteamet er i gang med implementeringen af nye standard kontraktrammer for salg af Kamstrups komponenter, løsninger samt services og du vil blive en del af kontraktteamet der skal understøtte dette.  


 
Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en studerende, der med sit engagement og sin opdaterede teoretiske viden kan bidrage til at styrke Kamstrups Bid Management team. Du har et solidt fagligt fundament, da du er i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse til cand.merc., cand.oecon., cand.jur eller lignende. Nu har du lysten til at øse ud af din nyerhvervede viden i praksis, og du er heller ikke bleg for at udfordre det eksisterende for at optimere vores processer.  
 
Som person er du ambitiøs og kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du også er team-orienteret og sætter pris på sparring med kollegaer. Du er udpræget kvalitetsorienteret og sætter en ære i at overholde dine deadlines. Derudover har du lyst til at blive en del af en hverdag med et højt arbejdstempo og er interesseret i at prøve kræfter med tilbuds- og forhandlingsfasen.  
 
Da vi er en international organisation, er det et krav, at du behersker både engelsk og dansk i skrift og tale.  


 
Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi tilbyder en praktik i en international virksomhed, hvor du får mulighed for at bringe din teoretiske viden i spil og afprøve den i praksis. Som praktikant hos Kamstrup vil du indgå på lige fod med de øvrige medarbejdere i teamet, og du kan derfor forvente en stejl læringskurve. Derudover har vi et godt arbejdsmiljø, hvor frihed under ansvar og kompetenceudvikling gennem kurser er en vigtig del af hverdagen. 
 
I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. Praktikken er lønnet, såfremt dit studie tillader det. Endvidere betaler Kamstrup offentlig transport til og fra arbejde. Derudover tilbyder Kamstrup et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.  


 
Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2019 til ultimo juni 2019. 
 
Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren. 
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Bid Management, Søren Byriel på tlf.: 89 93 10 00  


 
Om Kamstrup

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. 
 
Kamstrup beskæftiger over 1400 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder. Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21