Studiejob//praktik//projekt

Kamstrup: ENGINEERING INTERN - WIRELESS TECHNOLOGY// 06. september 2019

 

Bliv en del af Technology Projects i Kamstrup

Kamstrup er en af verdens førende producenter af intelligente systemløsninger til måling af energi- og vandforbrug. Som praktikant indenfor Wireless Technology vil du få en central rolle i vores teknologiudviklingsteam, Tech. Lead. Her vil du indgå på lige fod med diplomingeniører, civilingeniører,teknikere og Ph.d’er i en tværfaglig udviklingsgruppe, hvor du vil være med til at udvikle og forme fremtidens trådløse kommunikationssystemer til fjernaflæsning af forbrugsmålere. Derudover vil du blive en del af et godt arbejdsmiljø i afdelingen, hvor du vil opdage, at både frihed under ansvar og personlig udvikling er i fokus.

 

Et praktikforløb med fokus på konceptudvikling

I din praktikperiode vil du blive en del af vores teknologiprojekter, hvor vi undersøger og udvikler nye intelligente radiosystemer. Du vil blive inddraget i alle projektets faser med opgaver, der spænder vidt fra decideret konceptudvikling over analyse og simulering af performance til egentlig prototyping. Du vil dermed komme til at anvende mange af dine fag fra studiet i praksis indenfor trådløs kommunikation samt stifte bekendtskab med alle facetter af jobbet som teknologiingeniør hos Kamstrup.

Du vil i løbet af praktikperioden komme til at beskæftige dig med en eller flere af følgende områder:

  • Prototype implementering på udviklingsboards og ARM baserede platforme

  • Digital signalbehandling og processering

  • Matematisk analyse og simulering, vha. Python

  • Machine learning og mønstergenkendelse

  • Software Defined Radio (SDR) platforme og GNU Radio frameworket

  • Informationsteori og fejlrettende koder

  • Digitale modulationsteknikker

  • Multi access teknikker

Det specifikke indhold af dine opgaver planlægger vi sammen med dig på baggrund af dine ønsker og kompetencer.

 

Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en studerende, der med sit engagement og sin opdaterede teoretiske viden kan bidrage til udviklingen af trådløse teknologier i Kamstrup. Du er i gang med at uddanne dig til elektronikingeniør, matematiker eller datalog, og dine faglige kompetencer er særligt stærke i matematik, kommunikationsteori og softwareudvikling.

Som person er du grundig og struktureret. Du er i stand til at arbejde selvstændigt og besidder en kritisk sans med henblik på at finde den bedste løsning. Du sætter pris på samarbejde og opsøger gerne af egen kraft faglig sparring med dine kollegaer.

 

Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi tilbyder en spændende og lærerig praktik, hvor du vil få styrket både dine personlige såvel som faglige kompetencer. Som praktikant får du frihed til at handle og tage ansvar, og faglig sparring er en naturlig del af hverdagen. Vi garanterer et lærerigt forløb, hvor du får lejlighed til at få bragt dine yndlingsfag fra uddannelsen i praktisk anvendelse.

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter. Derudover tilbyder Kamstrup et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

 

Vil du være en del af Kamstrup?

Vi søger op til flere praktikanter på baggrund af dette opslag. Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo Februar 2020 til ultimo juni 2020.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.
Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Team Lead, Flemming Hald på tlf.: 89 93 10 00.

 

Om Kamstrup

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebooksom løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21