Studiejob//praktik//projekt

Kamstrup: ENGINEERING INTERN – WIRELESS COMMUNICATION// 06. september 2019

 

Bliv en del af Technology i Kamstrup

Som ingeniørpraktikant vil du få en central rolle i vores udviklingsgruppe, Wireless Communication. Teamet udvikler og implementerer forskellige trådløse kommunikationssystemer til fjernaflæsning af forbrugsmålere. Du vil indgå på lige fod med diplomingeniører, civilingeniører, teknikere og Ph.d’er i en tværfaglig udviklingsgruppe, hvor frihed under ansvar er i højsædet.

 

Et praktikforløb med fokus på embedded software

I din praktikperiode vil du blive en del af teamet, som udvikler embedded software til vores radiomoduler. Du vil blive tilknyttet et udviklingsprojekt og arbejde med teknologiafklaring, analyse og simulering til egentlig implementering.

Du vil komme til at stifte bekendtskab med alle facetter af jobbet som Embedded Softwareudvikler hos Kamstrup, herunder:

  • Embedded softwareudvikling efter vores Firmware udviklingsproces

  • Low level embedded softwareudvikling i C (med objektorienteret tankegang), C++, Python samt udvikling af testscripts

  • Kommunikationsprotokoller og protokolstakke

  • Optimalt embedded SW design for lavt strømforbrug

  • Hardwarenær programmering og måling, hvor hardware platform typisk er ARM Cortex-M3 baseret (low power)

Arbejdsopgaverne bliver tilpasset til dit kompetenceniveau, men du kommer til at arbejde med reelle opgaver og problemstillinger, som vi har brug for i udviklingsprojekterne.

Det er et krav, at du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en ambitiøs og selvstændig ingeniørstuderende, der med sit engagement og sin opdaterede teoretiske viden kan bidrage til udviklingen i Kamstrup. Du er i gang med din uddannelse til elektroingeniør, softwareingeniør eller lignende og leder efter en praktik, hvor frihed under ansvar og udvikling er i højsædet. Desuden er du fagligt stærk i matematik, kommunikationsteori og softwareudvikling.

Som person har du stort personligt drive, og du er god til selvstændigt at gennemskue problemstillinger. Du sætter desuden pris på samarbejde og faglig sparring med dine kollegaer og er omstillingsvillig i arbejdet med forskellige projekter og systemer.

 

Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi tilbyder et lærerigt praktikophold, hvor du gennem faglig sparring med erfarne kollegaer får styrket dine kompetencer inden for embedded softwareudvikling. I 2019 blev vi desuden af Aarhus Kommune og Studenterhus Aarhus kåret til Østjyllands bedste praktikvirksomhed på baggrund af vores arbejde med praktikanter. Derudover tilbyder Kamstrup et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.

 

Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo Februar 2020 til ultimo Juni 2020.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.
Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte Team Lead Embedded Software, Brian Rasmussen på tlf.: 89 93 10 00.

 

Om Kamstrup

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Kamstrup er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og andet udstyr til elsektoren. Kamstrup beskæftiger over 1500 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Kamstrup har en sund økonomi samt høj vækst og satser stærkt på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan læse mere om Kamstrup via vores hjemmeside og se vores årsregnskab her. Du kan også "følge" Kamstrup på LinkedIn og Facebooksom løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21