Studiejob//praktik//projekt

IKEA: Salgsmedarbejder til køkkenafdelingen, 12 timer pr. uge// 21. august 2018

Du ser lidt anderledes på tingene. Det gør vi også. Når kunderne skal købe ind til hjemmet, står du klar med råd og inspiration. Til gengæld står vi klar med et job, der udfordrer dine evner og inspirerer dig til udvikling. Bliv en del af et stærkt fællesskab, hvor vi gør tingene sammen og bakker hinanden op.SALGSMEDARBEJDER TIL KØKKENER

I køkkenafdelingen på varehusets øverste etage sælger vi hver dag inspirerende køkkenløsninger med udgangspunkt i den enkelte kundes hjem. Du kommer til at spille en helt central rolle i mødet med kunden ved at guide, rådgive og inspirere. Samtidig lærer du en masse kollegaer at kende og får der igennem et stærkt netværk.INSPIRER DINE KUNDER

Størstedelen af din dag sidder du med kunder og hjælper dem med at designe deres køkkendrømme. At inspirere vores kunder og give dem den bedste oplevelse er din vigtigste opgave. Det gør du ved at guide og rådgive hver enkelt kunde ud fra deres behov og ønsker, samtidig med at du også sørger for, at vi når vores salgsmål. Derudover sikrer du, at vores udstilling og afdeling altid er klargjort, præsentabel og inspirerende for vores kunder. 

 

DEL DIN INTERESSE FOR BOLIGINDRETNING   

Du har interesse for boligindretning, er ansvarsbevidst, fleksibel og ønsker at dele din viden med både kunder og kollegaer. Med rigtig mange mennesker omkring dig hver dag er du klar til at møde alle kunderne og opfylde deres boligdrømme - med godt humør og god service.

 

BLIV ENDNU BEDRE TIL SALG

Det er vigtigt, at du har gode salgskompetencer, kan arbejde selvstændigt, kommunikerer tydeligt og kan sætte dig ind i kundens situation og behov. Vi sørger for oplæring, så du kan rådgive kunderne og kan svare på deres spørgsmål, hvad enten de spørger til produkter, priser eller noget helt tredje. Det gør, at du kommer til at kende dit produktområde og din arbejdsplads rigtig godt.

 

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES FÆLLESSKAB?

Stillingen er på 12 timer pr. uge i gennemsnit, og arbejdstiden vil variere inden for tidsrummet 16.00-21.00 mandag til fredag samt 09.00-21.00 lørdag og søndag. Du skal regne med at arbejde to hverdage til kl. 21.00 pr. uge samt hver anden weekend.

Vi forestiller os opstart pr. 1. oktober 2018, så send din ansøgning allerede i dag via IKEAs hjemmeside på www.ikea.dk/job. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker opslaget, når vi har den rigtige kandidat. 

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21