Studiejob//praktik//projekt

Er du den næste kommunikationspraktikant hos Karina+?// 03. december 2018

 

Er du knivskarp til ekstern kommunikation, og brænder du for kommunikation, hvor strategioplæg, event-planlægning og sociale medier er på dagsorden? 

Er du dygtig til at skrive præcist, levende og hurtigt? Er du kreativ og struktureret?

Så  er  det  dig,  vi  mangler  til  vores  kommunikationsteam  hos  Karina+,  der  blev  etableret  af  Karina  Boldsen  i 2013.  Virksomhedens  eksistensberettigelse  bunder  i  en  solid  rådgivning  og  sparring  af  virksomheder  inden  for bestyrelsesarbejde, Advisory Board, strategi og sparring. Der er lige nu fart over feltet hos os, og vi mangler derfor en praktikant til foråret 2019, der har lyst til at indgå i vores team. Vi varetager mange varierende og spændende opgaver og ingen dage er ens.

 

Du kommer til at indgå i et team med mine fire øvrige studentermedhjælpere, hvor opgaverne inden for ekstern – og strategisk kommunikation bl.a. omfatter:

  • Artikelskrivning
  • Hjemmesideopdatering
  • Strategioplæg
  • Nyhedsbreve
  • Grafisk arbejde
  • Sociale medier
  • Eventplanlægning

 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation, strategi og ledelse (SOL) eller lignende. Som person ser vi gerne, at du er ambitiøs, initiativrig, kreativ og at du derudover sætter pris på at arbejde individuelt og at have dine ting i orden. Vi regner samtidigt med, at du tager ansvar for de opgaver, som du påtager dig og trives i et dynamisk miljø. Vi forestiller os, at din teoretiske rygsæk er tung, og at du derfor har lyst til at give dig i kast med praktisk benyttelse af denne.

Det  vil  være  en  fordel,  hvis  du  har  erfaring  inden  for  Photoshop  og/eller  InDesign,  men  dette  er  ikke  et  krav. Praktikopholdet er en fuldtidsstilling på ca. 37 timer om ugen med start i januar og afslutning i juni. Vi er dog fleksible med opstart og tager samtidigt højde for sideløbende fag under praktikforløbet. Arbejdspladsen er Kystvejen 17, 8000 Aarhus, hvor vi deler kontor med reklamebureauet Campfire & Co.

 

Vi tilbyder dig:

En virksomhed i rivende udvikling, hvorfor vores hverdag er præget af travlhed og masser af aktivitet. Vi kan tilbyde dig en praktikplads med meget ansvar og læring, samt dygtige kollegaer. Du refererer til CEO og Founder Karina Boldsen.

 

Har det interesse?

Lyder det som noget for dig? Så send dit CV og en ansøgning til kb@karinaboldsen.com hurtigst muligt, da vi indkalder til samtale løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Boldsen på mail eller tlf. 22656714.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21