Studiejob//praktik//projekt

Deltidsorganiser HK Handel// 16. november 2018

 

Vi søger 2-4 medarbejdere, som er udadvendte, engagerede og har lysten til at bidrage til HK’s udvikling, som den organiserende fagforening.

 

HK HANDEL har søsat en strategi på landsplan, der for alvor skal tage fat på de udfordringer, ansatte i handelsbranchen i Danmark står over for. Vi vil ud på arbejdspladserne og skabe stærke faglige fællesskaber.

 

Hovedarbejdsopgaverne vil være

  • Analysering og kortlægning af virksomheder i HK Østjyllands område med henblik på eksempelvis valg af tillidsvalgte, overenskomst, flere medlemmer – kortlægningsmetoden er telefonisk kontakt oftest i ydertidspunkterne
  • 1:1 samtaler og fællesmøder for afdækning af sagen, der kan organiseres omkring
  • Afledt arbejde med fællesskabet og meningsdannere på de udvalgte virksomheder
  • Planlægning af aktioner og kampagner på de udvalgte virksomheder

 

Vi lægger vægt på, at du

  • kan organisere og udvikle fællesskaber
  • kan skabe relationer, får hurtigt kontakt, forstår at lytte og kan få folk til at føle sig godt tilpas
  • kan lide at skabe målbare resultater og får energi af dette
  • kan være rodfæstet under pres med en god portion stædighed
  • er udadvendt og er målrettet
  • har erhvervserfaring og gerne kendskab til handelsområdet

 

Vi tilbyder

Du får muligheden for at få træning i organisering og løbende sparring med kollegaer på din opgaveløsning. Du får også en grundlæggende viden om arbejdsmarkedsforhold, herunder overenskomster.

 

Stillingen som deltidsorganiser er et studiejob på op til 15 timer om ugen og det er et krav, at du er studieaktiv. Vi tilbyder en attraktiv timeløn.

 

Vores medlemmer arbejder aften, weekend og helligdage, og det vil du også komme til. Dit arbejdssted vil være HK Østjylland med fast base på vort kontor i Brabrand, men ellers skal du rundt i hele HK Østjyllands område. Egen bil vil være en fordel. Timerne forventes lagt med dels en fast dag i ugen på kontoret i Brabrand (pt onsdag), hvor der er mulighed for større fleksibilitet for de resterende timer.

 

Ansøgning mm.

Send ansøgning og CV via HK’s hjemmeside: www.hk.dk/jobs - søg stillingen ’Deltidsorganiser HK Handel – studiejob’

 

Ansættelsesprocessen gennemføres i to trin. Første ansættelsessamtale afvikles som et gruppeforløb med 8-10 kandidater den 17. januar 2019 kl. 9-15. Du skal være indstillet på at gennemføre en personlighedstest, såfremt du inviteres til 2. samtalerunde, som vil finde sted den 23. januar.

 

Sidste frist for ansøgning er den 6. januar 2019

 

Jobstart: 1. februar 2019

Du starter med at deltage i et uddannelsesforløb i weekenden den 2.-3. februar i Middelfart.

 

Yderligere oplysninger:

For nærmere oplysninger om jobbet kan sektorformand Cliff Præstegaard kontaktes på mobil 2628 2974 eller faglig chef Tina Andersen på mobil 2041 5183.

 

 

Handelsbranchen i Danmark består af butiksområdet, kontor og engrossalg samt lagerområdet. Læs mere om HK HANDEL på facebook.com/HKHANDEL eller hk.dk/handel

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21