Studiejob//praktik//projekt

Aarhus Kommune: Studentermedhjælper til Erhverv og Bæredygtig Udvikling // 02. juli 2019

 

Du vil komme til at arbejde med flere forskellige former for intern og ekstern kommunikation, men dine primære arbejdsopgaver vil være at skrive nyheder og andet tekstmateriale som webtekster, lave opslag til sociale medier, at researche på diverse emner, at opdatere og vedligeholde vores websider og lave layout-opgaver. Vi forudsætter, at du er i stand til at omsætte kompliceret stof til korte og levende budskaber, og at du er god til at formulere dig på skrift – også gerne på engelsk.

Det er desuden en fordel, hvis du har prøvet at arbejde i et cms-system før og kan navigere i både Adobe- og Officeprogrammerne. Derudover vil du komme til at assistere i forbindelse med planlægning og afholdelse af møder og events. Dine opgaver vil have en tyngde i forhold til Smart Aarhus, som er Aarhus’ Smart City-satsning. En generel interesse for den teknologiske udvikling samt den digitale branche er således også en fordel.

 

Din profil:

Fagligt dygtig, selvstændig og serviceminded.

 

Derfor skal du vælge os:

Du bliver en del af en strategisk udviklingsafdeling i Borgmesterens Afdeling med fokus på erhverv og bæredygtig udvikling. Vi er en udviklingsafdeling, som arbejder med mange forskellige opgaver fra infrastruktur til Smart City. Alle har de dog det til fælles, at de skal gøre Aarhus til en attraktiv erhvervsby.

Ugentligt timetal: 12

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 15. september 2019 til 1. september 2020 med mulighed for forlængelse.

Ansøgningsfrist: 22. august 2019

Forventet ansættelsesdato: 15. september 2019

Kopi af eksamensbevis skal vedlægges.

Vi forventer, at 1. samtale finder sted i uge 35 (26.-30. august).

Ansøg her

 

Hvis du vil vide mere:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til udviklingskonsulent Tine Lai Andersen på telefon 2924 4172.

Aarhus Kommune ser mangfoldighed som en styrke. Vi opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion og nationalitet til at søge.

 

Om os:

Med et job i Erhverv og Bæredygtig Udvikling, der er en del af Borgmesterens Afdeling med ca. 400 ansatte, er du tæt på beslutningerne i landets næststørste kommune.

Vil du vide mere om Borgmesterens Afdeling, så se på:

www.aarhus.dk/borgmesterensafdeling


Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!


 

Leder- og medarbejderroller

I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus kommune.

https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement.

 

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21