Studiejob//praktik//projekt

Aarhus Festuge søger praktikant til at arbejde med statistik// 04. februar 2019

 

Søger du en spændende og levende praktikplads, hvor du skal arbejde med mange forskellige slags statistik og har stor indflydelse på dit arbejde? Så er denne praktikplads hos en af Nordeuropas største kulturbegivenheder måske noget for dig.

Vi søger en grundig og arbejdsom praktikant fra snarest muligt til medio september 2019. Du skal både være dygtig til at nørde forskellig statistik og formidle det let og forståeligt. I stillingen kommer du til at analysere, konkludere og formidle data, ligesom du kommer til at planlægge dataindsamling under den kommende Festuge – og eksekvere det under selve Festugen.

Starttidspunktet er fleksibelt, og du vil løbende kunne trappe op fra et par dage om ugen til fuld tid.

Som praktikant på Aarhus Festuge er du i høj grad selv med til at forme din praktikperiode. Vi følger løbende op og evaluerer på dine opgaver og ønsker for at sikre, at det bliver en udbytterig periode for begge parter. Vi har stor erfaring med at arbejde med praktikanter.

 

Hvad skal du lave?

Konkret vil du bl.a. komme til at arbejde med (ikke en forudsætning, at du har erfaring med alle slags data eller værktøjer):

  • Analysere eksisterende data fra Festugen 2018
  • Analysere eksisterende billetsalgsstatistik og formidle den indsamlede viden samt komme med input til, hvordan vi fremadrettet kan arbejde med billetsalgsstatistik
  • Arbejde med Google Analytics
  • Udvikle evalueringsproces med Festugens frivilli­ge sammen med Festugens frivilligkoordinator
  • Arbejde med Survey Xact og planlægge undersøgelsekampagne under Festugen 2019

Alle opgaver løses i tæt samspil og med instruering fra Festugens administrationschef, som praktikanten også refererer til.

 

Hvad tilbyder vi?

  • En lang række forskellige opgaver, der taler både til hjerne og hjerte
  • Ejerskab over dine opgaver hele vejen fra udvik­ling til eksekvering
  • Stort ansvar
  • Gode og dygtige kollegaer, der altid gerne vil sparre inden for forskellige ekspertiseområder
  • Adgang til et stort netværk inden for kulturverdenen og erhvervslivet

 

Det praktiske

Praktikstillingen er ulønnet. Derudover er det vigtigt for både dig og os, at du kan være med i hele perioden til og med Festugen (vi holder tre ugers sommerferie i juli). I løbet af foråret er der mulighed for at kunne varetage uddannelse eller studiejob ved siden af praktikken.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte administrationschef Henrik Gadegaard på 87 30 83 01 eller henrik@aarhusfestuge.dk.

Motiveret ansøgning og CV sendes til job@aarhusfestuge.dk senest 4. marts.

Emne: Praktikant statistik.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21