Studenterhus Aarhus // internationalt studenterhus

INTERNATIONALT STUDENTERHUS

Studenterhus Aarhus er mødested for studerende fra hele verden, der studerer i Aarhus i kortere eller længere tid. Gennem en række internationale projekter arbejder vi for at gøre afstanden mellem danske og internationale studerende kortere - både i overført betydning og helt konkret ved at tilbyde fysiske rammer at mødes i.


Vi holder ugentlige International Nights, som er fest, hygge og hænge-ud-aftener i Studiecaféen hvor alle studerende er velkomne, og vores frivillig-gruppe IGroup arrangerer desuden forskellige aktiviteter for internationale og danske studerende lige fra udflugter til Legoland og Skagen til standup, brætspilsaften og meget mere.


Studenterhus Aarhus står desuden bag madklubben Internationalize With Us hvor udenlandske ph.d.'er og post.docs får danske madklubfamilier, samt løbeklubben Run for Friendship, hvor danske og udenlandske studerende og medarbejdere fra aarhusianske virksomheder løber sammen to gange om ugen.

En gang om måneden samler vi danske og udenlandske nykommere til Aarhus under banneret Kulturkammerater, hvor vi i samarbejde med Borgerservice Aarhus, sender de tilmeldte ud i Aarhus for at udforske byens kulturliv.

 

Hvis du er interesseret i den internationale gren af Studenterhuset, den internationale frivilliggruppe, eller har ideer til hvad vi kan tilbyde byens udvekslingsstuderende, er du altid velkommen til at kontakte vores internationale koordinator Sigrun på kontoret eller på mail: sigrun@studenterhusaarhus.dk.

 

ESN AARHUS

Studenterhus Aarhus' internationale afdeling udgør Erasmus Student Network i Aarhus.

ESN er et internationalt netværk, der har som mission at sørge for at internationale studerende føler sig vel modtaget i deres værtslande. Der er lokale sektioner overalt i Europa, der sørger for tilbud henvendt til internationale studerende og faciliterer kulturel udveksling og forståelse.

Læs mere om ESN Denmark her!

ESN KORT

ESN-kortet er dit ESN medlemskort. Kortet giver adgang til ESN-tilbud og lokalt forankrede rabatter.
Du kan købe dit ESN-kort på Studenterhus Aarhus' kontor. Det koster 75 kr. (i kontanter).

Læs mere om ESN-kortet her.

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21