Information // om os

Studenterhus Aarhus er en forening, der driver et tværfagligt studenterhus for alle de videregående uddannelser i Aarhus.

Mission:

Bridging the gap between students, business and culture 

Vision:

The place to be!

Værdigrundlag:

Studenterhus Aarhus er et åbent og inkluderende fællesskab, en mangfoldighed af kompetente og ambitiøse studerende, erhvervsfolk og andre interessenter, der konstant udfordrer sig selv og eksperimenterer sammen for at skabe nye og bedre muligheder dem selv, for andre og for fremtiden.

Foreningen:

Foreningen "De studerendes hus i Aarhus" blev stiftet i 2003. Det er denne forening, der i dag står bag Studenterhus Århus. Foreningens bestyrelse består af tre erhvervsmedlemmer, tre repræsentanter fra uddannelsesinstitutionerne og tre studerende.

Se bestyrelsen her.

Læs foreningens vedtægter her.

Til at varetage den daglige drift har bestyrelsen ansat en direktør med en medarbejderstab på 6 fuldtidsansatte, 2 praktikanter og ca. 15 studerende på timeløn. Derudover afvikles samtlige af husets aktiviteter med hjælp fra de godt 180 frivillige, der sammen med foreningens 10.000 medlemmer, fordelt på studerende, uddannelsesinstitutioner og erhvervsmedlemmer, udgør grundstammen i Studenterhus Aarhus.

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21