Personoplysninger // ved billetkøb og indmeldelse

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os, herunder købe billet til et arrangement eller købe et medlemskab via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn
Telefonnummer
E-mail-adresse
Studieretning (kun ved medlemskab)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Informationer om studieretning bruges kun til at registrere om vores medlemmer kommer fra en videregående uddannelse og hvilken.

Personoplysningerne registreres hos Safeticket A/S og opbevares i maximalt 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi sender og opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.safeticket.dk via www.billet.studenterhusaarhus.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog forbeholder Safeticket A/S sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og E-mail til arrangøren/spillestedet i tilfælde af aflysninger o.lign.

Som registreret hos Safeticket A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Studenterhus Aarhus via e-mail: info@studenterhusaarhus.dk.

Dataansvarlig:

Studenterhus Aarhus
Nordre Ringgade 3
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 86 18 30 21

info@studenterhusaarhus.dk

Databehandler:

Safeticket A/S
Sletvej 2E.
8310 Tranbjerg J
Tlf.: +45 70 20 20 96

Markerer du, at du ønsker at modtage vores nyhedsmail, vil personoplysningerne videregives til vores nyhedsmail og opbevares af vores leverandør til dette – Campaign Monitor. Se særligt afsnit om personoplysninger for dette her.

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21