Dit hus // hold fest for din virksomhed

Hold din sommerfest hos os!

 

Solen skinner, musikken spiller og fadøllene er kolde. Kan det blive meget bedre? Studenterhus Aarhus står klar til at åbne dørene for jeres sommerfest – ovenikøbet til en favorabel pris. Vi sørger for rammerne, byens rareste bartendere og god stemning. Det eneste du skal sørge for er at nyde aftenen i selskab med dine kollegaer – what’s not to like. 

 

Rød løber eller plastic flamingoer – alt kan lade sig gøre

Vi har flere skræddersyede koncepter klar til jer. I har bl.a. mulighed for at holde et brag af en fest i Stakladens ikoniske rammer. Her er der plads til 288 spisende gæster og op til 720 stående. I kan pynte op ligeså tosset I vil – både rød løber og oppustelige flamingoer gør sig godt, vi kan servere drinks i alle regnbuens farver, og der er mulighed for at bruge vores udendørsområde. Er I til noget mindre, så kan det også sagtens lade sig gøre i vores hyggelige café – her er der plads til 72 spisende eller 200 festende gæster.

Det er også en mulighed at få besøg af vores dygtige bartendere hos jeres virksomhed. Vi medbringer personale, bar og alt hvad der dertil hører - og I sørger for gæsterne og festen!

 

Så skal jeres sommerfest 2020 være legendarisk…

Så ring eller skriv til os, så vi kan finde den bedste løsning til jer. Vi lover jer, at fester holdt i Studenterhuset er samtaleemne længe efter.

 

Tlf.: 8618 3021

Mail.: info@studenterhusaarhus.dk

 

Vi glæder os til at se jer i Studenterhuset.

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21