FRIVILLIG I KOMMUNIKATIONSGRUPPEN

Har du lyst til at være en del af et stærkt netværk, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt? Vil du omsætte dine idéer og teori fra studiet til virkeligheden? Trænger du ganske enkelt til at få fingeren ned i skidtet?

Kommunikationsgruppen arbejder med at udbrede kendskabet til Studenterhus Aarhus blandt de studerende på de videregående uddannelser i Aarhus, men også blandt virksomheder og Aarhusianere i al almindelighed.

Du kan prøve kræfter med at skrive pressemeddelelser, artikler, tage billeder, lave video, vedligeholde vores hjemmeside og vores SOME-platforme, lave grafisk arbejde, intern kommunikation og meget mere - kun fantasien sætter grænser. 

Hvad får du ud af det?

Som en del af gruppen får du erfaring med, hvordan kommunikation foregår i en kulturel organisation, hvor der er en række forskellige målgrupper og budskaber. Du styrker dit CV og får rig mulighed for at få masser af hands-on erfaring med markedsføring, PR og kommunikation. Derudover bliver du en del af en social gruppe, som også holder egne arrangementer - både internt i gruppen og sammen med alle de andre medarbejdere i Studenterhus Aarhus.

Vi forventer, at du tager ejerskab for aktiviteterne, at du har ambitioner om at skabe de fedeste, sjoveste og mest interessante kommunikationstiltag og har lyst til at lægge ca. 18 timer i gennemsnit pr. måned – selvfølgelig tilrettelagt efter dit studie. Vi forventer også at du er socialt anlagt, og har lyst til at lægge tid og arbejde i huset, og deltage i de mange forsjellige arrangementer vi afholder, både for at skabe et godt socialt miljø, men selvfølgelig også for at kunne fortælle om vores arrangementer på vores hjemmeside, på de sociale medier og meget mere.


Hvem er vi?

PR- og marketinggruppen består af frivillige, og er en af Studenterhus Aarhus' fem frivilliggrupper. Gruppen består af studerende fra flere forskellige uddannelser. Vi står for at skabe relevant indhold til huset både til ekstern og intern brug, og vi understøtter de frivilliggrupper der står for at lave arrangementer i huset.

Studenterhus Aarhus er til for byens studerende, og det er stedet, hvor du som studerende kan lave aktiviteter, holde fester, få styrket karrieremuligheder og få venner for livet. Vi er et studenterhus for studerende på alle de videregående uddannelser i Aarhus, og vi bygger bro imellem de studerende, kulturlivet og erhvervslivet.

Er du interesseret?

Skal du være med på holdet? - vi holder løbende samtaler, så send en kort, motiveret ansøgning til Marketingkoordinator Janus Priess på janus@studenterhusaarhus.dk

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21