FRIVILLIG I KOMMUNIKATIONSGRUPPEN

Har du lyst til at være en del af et stærkt netværk, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt? Vil du omsætte dine idéer og teori fra studiet til virkeligheden? Trænger du ganske enkelt til at få fingeren ned i skidtet?

Kommunikationsgruppen arbejder med at udbrede kendskabet til Studenterhus Aarhus blandt de studerende på de videregående uddannelser i Aarhus, men også blandt virksomheder og Aarhusianere i al almindelighed.

Du kan prøve kræfter og få erfaring med:

Pressemeddelelser, video til sociale medier, facebook live, artikler, community managers på forskellige platforme, storytelling, SEO, e-mail marketing, grafisk arbejde, annoncering på sociale medier og meget mere.

 

I gruppen arbejder vi med at skabe brugbart indhold til studenterhusets kommunikationsplatforme.

Skrivegruppen

I skrivegruppen arbejder vi med at skrive artikler, teasers og pressemeddelelser, som vi kan bruge i nyhedsbreve, på sociale medier og til at skabe omtale i pressen.

Film og billeder

I denne arbejdsgruppe producerer vi især brugbart indhold til studenterhusets sociale medier, men også til at understøtte nogle af de artikler og historie, som Skrivegruppen arbejder med.

Intern kommunikation

I denne gruppe opstøver vi de gode historier om nye tiltag i Studenterhus Aarhus, medarbejdere der har en særlig historie, succeser og sjove ting... Alt sammen er det interne historier, der skal være med til at skabe større kendskab blandt vores medarbejdere til alle de mange forskellige ting, vi laver i Studenterhus Aarhus.

Sociale Medier

I SoMe-gruppen arbejder vi med Instagram og Snapchat. Vi tænker disse to platforme ind i de overordnede brandingstrategier for Studenterhus Aarhus. Vi skildre både studielivet blandt aarhusianske studerende, men også hverdagen blandt medarbejderne i huset og de oplevelser, man derudover kan få her. 


Whats in it for you?

Som en del af gruppen får du erfaring med, hvordan kommunikation foregår i en kulturel organisation, hvor der er en række forskellige målgrupper og budskaber. Du styrker dit CV og får rig mulighed for at få masser af hands-on erfaring med markedsføring, PR og kommunikation. Derudover bliver du en del af en social gruppe, som også holder egne arrangementer - både internt i gruppen og sammen med alle de andre medarbejdere i Studenterhus Aarhus.

Vi forventer, at du tager ejerskab for aktiviteterne, at du har ambitioner om at skabe de fedeste, sjoveste og mest interessante kommunikationstiltag og har lyst til at lægge ca. 18 timer i gennemsnit pr. måned – selvfølgelig tilrettelagt efter dit studie.


Hvem er vi?

PR- og marketinggruppen består af 16 frivillige og er en af Studenterhus Aarhus' fem frivilliggrupper. Gruppen består af studerende fra flere forskellige uddannelser. Vi står for at skabe relevant indhold til huset både til ekstern og intern brug.

Studenterhus Aarhus er til for byens studerende, og det er stedet, hvor du som studerende kan lave aktiviteter, holde fester, få styrket karrieremuligheder og få venner for livet.

Er du interesseret?

Skal du være med på holdet? - vi holder løbende samtaler, så send en kort, motiveret ansøgning til PR og kommunikationsansvarlig Thomas Moeslund på tm@studenterhusaarhus.dk

 

Kommunikationsgruppen:

Gruppeleder:

Trine Muf

 

Skribenter:

Trine Muf 

Emma Ruth Kjærsgaard

Dig

Dig

Videoproducere og fotografer:

Niklas Meldgaard

Lasse B. Madsen

Dig

Dig

SoMe Managers:

Maya Haupt (Instagram)

Leah Halskov Larsen (Instagram)

Ida Kjems Vester

Rikke Uhre (Twitter)

Dig

Dig

E-mail marketing:

Dig

Dig

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21