FRIVILLIG I KULTURGRUPPEN

Har du en kulturel entreprenør gemt i maven? Vil du gerne have masser af erfaring med projektplanlægning og -afvikling? Eller kunne du godt tænke dig at lave lyd til koncerter? 
Så er Kulturgruppen noget for dig!

Lige nu søger Kulturgruppen frivillige til følgende opgaver: 

  • Events: Har du en idé et til arrangement, så hold dig ikke tilbage.
  • Booking: Kulturgruppen booker mange koncerter - og det vil vi gerne have din hjælp til! 
  • Afvikling: Kan du lide at have god kontakt med gæster, frivillige og artister? Vi søger afviklere der ikke bliver skræmt væk af en lang arbejdsdag, og som kan klargøre lokaler og byde folk velkommen med et smil på læben. 
  • Lydteknik: Vi søger frivillige til at lave lyd på vores mindre café koncerter, du behøver ikke at være et lydteknisk geni med masser af erfaring - bare du har lysten til at lære.

Booking & Events

Studenterhusets aktiviteter står på 3 ben, uddannelse, kultur og erhverv.
Kulturgruppen leverer indholdet til det kulturelle ben. Det kan være koncerter, foredrag, udstillinger, secondhand bazar, teater, stand-up, litteratur, økologi, miljø – alle mulige og umulige former for kulturformidling, både det seriøse og det useriøse. I gennemsnit er der 2-4 kulturelle arrangementer i Studenterhuset om ugen, heraf 1-2 koncerter, og kulturgruppen er inde over dem alle sammen, enten som direkte arrangører eller som praktiske afviklere.

Som medlem af kulturgruppen kan du i princippet realisere alle de kulturprojekter, du kan komme i tanke om. Med Studenterhusets Producer & Programlægger, som bagstopper og sparringspartner er det kun fantasien og dine evner til at opstille et troværdigt budget, der sætter grænser. Vil du lave en festival med street art eller en national konkurrence i kajkagekast eller et foredrag om biodiversitet i Afrika, så er det her, du skal realisere dine og de andre medlemmer af gruppens kulturprojekt-idéer. 

Afvikling

Men det er ikke kun skrivebordsarbejde at lave kultur. Du skal også ”på gulvet” og afvikle dine egne og husets arrangementer. Kulturgruppen tager imod den kunstner, foredragsholder eller lignende, som skal optræde eller på anden måde stå for indholdet til kulturarrangementerne. Det er afviklere der sørger for at flytte borde og stole så lokalet spiller. Gruppens medlemmer sørger for kaffe, mad og drikke, generel oppasning og gæstfrihed overfor de optrædende og eksterne arrangører vi arbejder sammen med. De er på den måde vores samarbejdsambassadører. Og de sælger billetter, i bogstaveligste forstand, da det også er dem, der ”sidder i døren” og står for billetsalget til Studenterhusets arrangementer.

Som medlem af kulturgruppen skal du både være imødekommende og venlig over for optrædende, samarbejdspartnere og vores gæster. Du er på den måde både vores ansigt indadtil og udadtil, samtidig med du er en del af Studenterhusets kreative maskinrum.

Lyd og lys

Kulturgruppen arrangerer jævnligt cafékoncerter, derfor søger vi frivillige der kan lave lyd på vores mindre bandopsætninger i Caféen. På aftenen vil du få ansvar for at sætte teknikken op og lave lyd på koncerten - du vil selvfølgelig blive introduceret til vores teknik, og du vil altid have selskab af to afviklere.

Hvis interessen også dækker lys, er der mulighed for at blive koblet på som frivillig lysmand til vores større arrangementer i Stakladen.

Er du interesseret?

Kan du svare ja, til nedenstående tjekliste? 

  • Kan deltage i møder hver 3. uge.  
  • Kan være frivillig i huset i minimum ét år.
  • Kan tage min. 2 vagter om måneden. 
  • Kan være tovholder på min. ét projekt pr. semester.
  • Har lyst til at være en del at et socialt fællesskab, på tværs af faglighed. 

 
Så send en ansøgning samt CV til heidi@studenterhusaarhus.dk
Deadline for ansøgning 09.03.18 kl. 16:00.

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21