FRIVILLIG I KULTURGRUPPEN

Brænder du for at lave events af enhver slags? Har du en kulturel entreprenør gemt i maven? Vil du gerne have masser af erfaring med projektplanlægning og -afvikling?

Så er Kulturgruppen noget for dig!

Studenterhusets aktiviteter står på 3 ben, uddannelse, kultur og erhverv.

Kulturgruppen leverer indholdet til det kulturelle ben. Det kan være koncerter, foredrag, udstillinger, modeshows, teater, stand-up, litteratur, økologi, miljø – alle mulige og umulige former for kulturformidling, både det seriøse og det useriøse. I gennemsnit er der 2-4 kulturelle arrangementer i Studenterhuset om ugen, heraf 2 koncerter, og kulturgruppen er inde over dem alle sammen, enten som direkte arrangører eller som praktiske afviklere.

Som medlem af kulturgruppen kan du i princippet realisere alle de kulturprojekter, du kan komme i tanke om. Med Studenterhusets musik- og eventkoordinator som bagstopper og sparringspartner er det kun fantasien og dine evner til at opstille et troværdigt budget, der sætter grænser. Vil du lave en festival med street art eller en national konkurrence i kajkagekast eller et foredrag om biodiversitet i Afrika, så er det her, du skal realisere dine og de andre medlemmer af gruppens kulturprojekt-idéer. 

Men det er ikke kun skrivebordsarbejde at lave kultur. Du skal også ”på gulvet” og afvikle dine egne og husets arrangementer. Kulturgruppen tager imod den kunstner, foredragsholder eller lignende, som skal optræde eller på anden måde stå for indholdet til kulturarrangementerne. Gruppens medlemmer sørger for kaffe, mad og drikke, internet og generel oppasning og gæstfrihed overfor de optrædende og eksterne arrangører vi arbejder sammen med. De er på den måde vores samarbejdsambassadører. Og de sælger billetter, i bogstaveligste forstand, da det også er dem, der ”sidder i døren” og står for billetsalget til Studenterhusets arrangementer.  

Som medlem af kulturgruppen skal du både være imødekommende og venlig over for optrædende, samarbejdspartnere og vores gæster. Du er på den måde både vores ansigt indadtil og udadtil, samtidig med du er en del af Studenterhusets kreative maskinrum.

Er du interesseret?

Så send en ansøgning til atn@studenterhusaarhus.dk

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21