ERHVERVSGRUPPEN SØGER NYE KOLLEGAER

Har du lyst til at være en del af et stærkt netværk, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt? Vil du omsætte dine idéer og teori fra studiet til praktisk forretningsforståelse og ikke mindst få et stort netværk til virksomhederne i Aarhus og omegn?

Så bliv frivillig i Erhvervsgruppen.

Erhvervsgruppen er en tværfaglig gruppe af studerende, der planlægger og afvikler events, som bygger bro mellem studerende og erhvervslivet. Vi er en gruppe af unge, karrierebevidste studerende, der får lov til at føre vores idéer ud i virkeligheden.

Som en del af erhvervsgruppen får du erfaring med projektledelse, kommunikation og forretningsforståelse. Du styrker dit cv, og tør du gribe chancen, er der rig mulighed for at skabe netværk med store og små virksomheder i Aarhus og omegn. Derudover bliver du en del af en social gruppe, som også holder egne arrangementer - både internt i gruppen og sammen med alle de andre frivillige i Studenterhuset.

Vi forventer, at du tager ejerskab for aktiviteterne, at du har ambitioner om at skabe de bedste brobygningsarrangementer og har lyst til at lægge ca. 18 timer i gennemsnit pr. måned – selvfølgelig tilrettelagt efter dit studie.

 

Er du interesseret?

Vil du være et skridt foran dine medstuderende og gøre dig attraktiv på arbejdsmarkedet, så send en kort, motiveret ansøgning og cv til gruppens formand Lauritz Handberg Overvad på lauritzho@stofanet.dk

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21