Er du en af vores nye projektledere?

Erhvervsgruppen består af 15 seje studerende, hvis fornemmeste opgave er at agere brobyggere mellem erhvervsliv og studerende. I tæt samarbejde med små og store virksomheder vil du være med til at drive en proces helt fra idégenerering til eksekvering. Vores netværk består lige nu af 100 virksomheder og endnu flere studerende, så har du lyst til at prøve kræfter af med projektledelse og dermed være en del af en seriøs, men samtidig social og festlig gruppe, hvor fællesskab vægtes højt, hører vi meget gerne fra dig.

Som en del af erhvervsgruppen kommer du til at udvikle arrangementer og koncepter, kontakte virksomheder samt markedsføre og afvikle events. Du får erfaring med projektledelse og får styrket dit CV. Derudover bliver du en del af en professional arbejdsplads med mulighed for personlig og faglig udvikling. Og tør du gribe chancen, er der rig mulighed for at skabe netværk med store og små virksomheder i Aarhus og omegn.

Som person har du en struktureret tilgang, og du er en teamplayer. Derudover er du velformuleret i dine udtalelser både i tale og på skrift. Vi forventer, at du ser muligheder i stedet for problemer, og du har et drive til at gøre en forskel. Du er engageret, motiveret og ambitiøs, og du tør tage ansvar.

Udover at få erfaring med projektledelse og adgang til et stort netværk af virksomheder og studerende, får du en masse læring gennem workshops internt i gruppen og foredragsholdere udefra.

Arbejdsbyrden vil ligge på cirka fire timer om ugen, men det varierer fra uge til uge. Det forventes, at du kan deltage i gruppens møder en gang hver tredje uge.


Lyder det som noget for dig?

Vil du udvide dit netværk og gøre dig selv mere attraktiv på arbejdsmarkedet, så send en kort ansøgning sammen med dit CV til Erhvervsgruppens gruppeledere, Sabrina: sabrinablochs@gmail.com eller Johanne: j.havshoej@gmail.com.

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21