FRIVILLIG I BARGRUPPEN

Elsker du at være med til at skabe den rigtige stemning? Synes du det er super sjovt, når der er drøn på baren? Kan du godt lide at skabe den hyggelige eftermiddags-kaffe-atmosfære? Så er Bargruppen helt sikkert noget for dig.

Bargruppen er Studenterhusets største frivilliggruppe. Gruppen er med til stort set alle arrangementer, hvor de leverer rammerne i form af mad, drikke, smil og venlighed til vores gæster. Samtidig er de rygraden i caféen, hvor de hver dag sørger for, at der er åbent og rart at være.

Som frivillig i bargruppen skal du kunne arbejde gennemsnitlig 18 timer om måneden, som normalt fordeles på 2 til 4 vagter. Vi vil naturligvis gerne have frivillige, der har mulighed for at tage både dags-, aften- og natvagter.

 

Når du starter som ny frivillig bliver du sat i et af vores 5 barteams, som vil tage godt imod dig og lære dig de ting, du skal vide for at kunne passe vores barer.

 

Du behøver ikke have erfaring som bartender i forvejen, alle kan være med. Det vigtigste er at du har lyst og gerne vil være med til at gøre Studenterhuset til et rart sted at være for både vores gæster og de andre medarbejdere. Og så skal du være klar på at give den en skalle både til fester og koncerter ud på natten og til hyggelige eftermiddagstimer i caféen på hverdage.

 

Interesseret?

Skriv til Barchef, Niels Overgaard på mail: no@studenterhusaarhus.dk

Husk at skrive kontaktinfo i mailen, så vi kan lave en aftale.

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21