Aktiv Generation

Frivillig i Aktiv Generation

Aktiv Generation er et nyopstartet projekt under Studenterhus Aarhus, som er støttet af ÆldreSagen, Bevæg dig for Livet - Senior (DGI og DAI) og GENLYD Aarhus.

Vi skaber et bevægelsesprojekt, hvor ældre sammen med yngre medborgere deltager i sociale aktiviteter, så der skabes bånd på tværs af generationer og samtidig findes fornyet motivation til at bevæge sig.

Frivillig aktivitetsven

Som frivillig aktivitetsven deltager du i Aktiv Generations aktivitetsdage. Du er her fysisk aktiv sammen med mennesker på tværs af generationer. Dette giver dig muligheden for at bevæge dig på en sjov måde, samtidig med at du indgår i et socialt fællesskab. Det store aldersspænd på deltagerne giver en god dynamik med mulighed for både grin og udveksling af livserfaringer.

Frivillig i Styregruppen

Brænder du for projektstyring? Og vil du have mulighed for at præge et projekt, som endnu er under udvikling? Så kan du blive en del af styregruppen i Aktiv Generation.

Styregruppen skal bestå af 8 personer, som fordeles på opgaverne:
 

 

Hvis du har lyst til at gøre en forskel, på tværs af generationer, så send en mail med vedhæftet CV og ansøgning til ag@studenterhusaarhus.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21