Tre Tunge Vol. 2: Death Metal
// lørdag D. 04. november kl. 20:00

Alm. pris: 70 // 90 kr

Medlemspris: 50 // 70 kr

"Tre Tunge" gentager successen fra april og inviterer endnu engang til metal i Stakladen. Vi retter blikket mod det danske rock- og metalmiljø og præsenterer hver gang tre upcoming kunstnere fra en udvalgt genre.
D. 4 november 2017 omhandler den tungeste dødsmetal. Prevail, Wrath of Belial og Crown the Beast indtager Stakladen og viser os hvordan det skal gøres!


Prevail
PREVAIL leverer groovy dødsmetal direkte fra den jyske muld. Det bundrutinerede band der bl.a. består af tidligere medlemmer af Svartsot er et forholdsvist ubeskrevet blad på den danske metalscene. PREVAIL har brugt tid på at udvikle den aggressive lyd der danner grobund for debutalbummet der har fået den passende titel “War Will Reign”. Albummet er et kunststykke i benknusende guitarriffs og teknisk abilitet. “War Will Reign” er et lydinferno, der ikke tager nogen fanger. Der er ingen tvivl om at PREVAIL er “oldschool” men de er også et band, der ikke går i vejen for et stort melodisk omkvæd inspireret at de nye og alternative metalgenrer, der har deres sejrsgang over hele verden i disse dage.
Følg Prevail: https://www.facebook.com/prevaildk/


Wrath of Belial
Wrath of Belial spiller en beskidt og intens kombination af Thrash og Dødsmetal, med en moderne tilgang. Kompositionerne bevæger sig fra hæsblæsende passager, henover storladende melodiske indslag til knusende tunge stykker. 
Følg Wrath of Belial: https://www.facebook.com/wobdenmark/


Crown the Beast
Odenseanske Crown the Beast er måske et nyt ansigt i den danske metal undergrund, men det vises ikke i deres musik eller ambitionsniveau. 
Crown the Beast blev etableret i 2016 med et enkelt mål: At lave 
halsbrækkende metal som går direkte i mellemgulvet – No bullshit and no pretend. Musikken taler for sig selv, med knusende breakdowns, stress-givende blastbeats og en decideret rasende vokal. 
Bandets medlemmer tæller veteraner i metalscenen, som ikke er uvant til at stå på en scene:
Jason Campbell (As We Fight, Destroyer Boy) på vokal
Morten Fahnøe (Annominus) og Lars Von Løvendal (Grimmthurs) på guitarer
Søren Rønnebech Grønning på bas og Sebastian Ålen (Panofobia) på trommer.

Følg Crown the Beast: https://www.facebook.com/Crownthebeast/


INFO:
Dørene åbner kl. 20:00
Koncertstart kl. 20:30
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

PRISER:
Forsalg: 70 kr.
Forsalg for medlemmer: 50 kr.
Dør: 90 kr.
Dør for medlemmer: 70 kr.

Køber du din billet i forsalg får du den første fadøl gratis.

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21