Tre Tunge pres. Velociter, Poisoner og Persecutor
// lørdag D. 22. april kl. 20:00

Alm. pris: 90kr

Medlemspris: 70kr

'Tre Tunge' retter blikket mod det danske rock- og metalmiljø og præsenterer hver gang tre upcoming kunstnere fra en udvalgt genre.

D. 22 april 2017 kommer aftenen til at handle om den hårdtslående Thrash Metal hvor Velociter, Poisoner og Persecutor indtager Stakladen og viser, hvad den danske metalscene har at byde på.

Velociter

- spiller en led omgang thrash metal med en dødsmetal puls. Bandet startede som et traditionelt heavy metal band, med ekstra fokus på det thrashede, men da Marika Hyldmar blev tilføjet på vokal, resulterede det i at bandet gik i en langt mere brutal og moderne retning. Dette kan tydeligt høres på både deres Heir Of Solitude EP (2015) samt den nyeste single Nocturnal Manifestations (2017). Velociter har spillet en lang række koncerter rundt om i det danske land, hvilket har hjulpet dem til at blive et af de hurtigste og mest intense livebands i den danske andedam. Bandet er netop nu ved at forberede sig på at skulle indspille deres debutalbum.

Poisoner

- er et metal band der udfører Thrashmetallen fra et lidt anderledes perspektiv. De har den energiske sceneoptræden, de tonsertunge riffs, samt en 52 årig bassist, født af en grib dybt inde i Damsgårdsfjellet, som besidder en hjerne der svarer til en 14-årigs. Derudover har bandet for nyligt bastrombone med, der prutter/trutter de fedeste smadderriffs ud om kap med guitaristerne. Alt det hurtige og tunge blandes med noget lækkert progressiv rock, så der er satme lagt i ovnen til at lytteren får en på opleveren. 

I løbet af 2017 har har Poisoner udsigter til en ny indspilning med den nye besætning, der stadfæster deres nuværende udtryk.

Persecutor

- er et band med en stor kærlighed til 80'ernes tyske og amerikanske thrash metal scener, hvis sjæl de fører videre med et moderne udtryk. Højt tempo, høj energi og høj promille er en garanti, når de fire Horsens-drenge går på scenen med sange om død, ødelæggelse og bajere. 

Info

Entre: 70 kr. / 90 kr. (medlemmer/ikke-medlemmer)
Ved køb af billet i forsalg, får du den første fadøl gratis i baren og sparer 20 kr. i forhold til pris i døren.

Dørene åbner kl. 20:00

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21