Jacob Beermann - Skal du have hjælp til dine smerter?
// onsdag D. 25. oktober kl. 18:30

Alm. pris: 110 kr

Medlemspris: 75 kr

 

Vil du gerne være klogere på smerte og blive opdateret indenfor den nyeste viden i smertevidenskab? Dette foredrag er for dig, der har kroniske eller tilbagevende smerter og som gerne vil forstå hvad smerte er og hvad du kan gøre ved det.
 

Studenterhuset er stolte af at kunne præsentere personlig træner og forfatter Jacob Beermann, der læser en master i ´Clinical Management of Pain´ ved Edinburgh Universitet. I hans daglige virke som personlig træner møder han mange klienter med kroniske smerter. Dette kan være hovedpine, diskusprolaps, smerter i hofteregionen osv. Gennem samtaler og fysisk træning hjælper han dem på vej til et smertefrit liv og en øget livskvalitet.

Går du rundt med smerter og har du fået at vide du er slidt, gået i stykker, er skæv, asymmetrisk, har benlængdeforskel, ustabile led, låste led, er ukoordineret, svag, sidder eller står forkert, lider af slidgigt, har dårlig kropsholdning, diskusprolaps, skoliose, degenerative sener, inflammation, skadet din rotator cuff, har nerver der sidder i klemme osv.?

Faktisk tyder meget på at de ovenstående forklaringer ikke er brugbare forklaringer på din smerte og de kan faktisk være med til at forværre din tilstand og forlænge din sygeperiode.

Jacob Beermann vil med dette foredrag sætte fokus på og skabe debat omkring, hvordan vi skal forstå smerte og hvordan vi i langt de fleste tilfælde selv kan afhjælpe smerten. Begivenheden varer fra 18.20 - 21.00

 

PSST! Spar 20 kroner ved forsalg - billetterne koster 20 kroner mere i døren.

 

Debatskabende arrangementer i Studenterhus Aarhus er støttet af:

FO Aarhus.

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21