IT Job Crawl - karrierebussen kører!
// tirsdag D. 04. april kl. 09:00

Læser du en uddannelse inden for IT? Er du interesseret i, hvordan din viden kan omsættes til praksis? Tænker du på, hvad der skal ske efter studiet, eller er du færdiguddannet? Måske søger du et relevant studiejob eller en spændende praktikplads?

Lad Studenterhus Aarhus hjælpe dig på vej!

Ovenpå den succesfulde Jobcrawl i efteråret slår vi endnu et slag for at bygge bro mellem studerende og erhvervslivet. Denne gang har vi lavet en IT Job Crawl i og omkring Aarhus, hvor du får mulighed for at netværke med en række interessante østjyske IT-virksomheder.

Arrangementet er gratis og der er fuld forplejning hele dagen.

Køreplanen er på plads og vi skal ud og besøge følgende virksomheder:

1.   Arrow ECS (læs mere om dem her)
2.   Terma (læs mere om dem her)
3.   Stibo (læs mere om dem her)

Bussen kører fra Studenterhus Aarhus, Nordre Ringgade 3, 8000 Aarhus C kl. 9.00 og er tilbage ved Studenterhus Aarhus kl. 15.00. Vi mødes udenfor Studiecaféen i Studenterhus Aarhus kl. 8.45, hvorefter vi sammen hopper i bussen.

Tilmelding:

Tilmelding til arrangementet sker ved at skrive til: studhusaar@gmail.com

- I tilmeldingsmailen skal du oplyse du navn, telefonnummer og studieretning.

Vi har kun 18 pladser på bussen, så derfor gælder først-til-mølle princippet, men der er mulighed for at komme på venteliste.

Tilmelding er bindende, og vi forbeholder os retten til at tage et no-show fee på 200 kr. Skulle du alligevel blive forhindret i at deltage, så husk at afmelde dig på studhusaar@gmail.com, så en anden kan få din plads.

Hvorfor bruge en hel dag væk fra studierne?

Tænker du nu, at det virker risikabelt at undvære en hel dag væk fra bøgerne for at tage på bustur med Studenterhus Aarhus? Eller føler du måske som bachelorstuderende, at dine kompetencer endnu ikke er tilstrækkelige til mulige jobs hos en virksomhed?

Det er rigtigt, at en dag væk fra bøgerne kan virke uoverskuelig, MEN omvendt giver dette arrangement dig mulighed for at opnå indsigt i og relationer til det en række spændende virksomheder – på en måde kan du skabe dig en mere profitabel position med hensyn til arbejdsmarkedet. En ægte investering i dig selv!

Uanset om du tilegner dig en jobmulighed under arrangementet eller ej, så har du med sikkerhed fået essentiel viden om, hvad dit studie og dit pensum specifikt kan anvendes ude i det virkelig erhvervsliv.

Så hvorfor ikke tilmelde dig?

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21