HR og Kommunikation som karriereveje
// torsdag D. 04. maj kl. 15:00

Gratis

Alm. pris: 0kr

Medlemspris: 0kr

Er du nysgerrig på HR og kommunikation som karriereveje? Så kom og få et indblik i en HR Manager og Communication Managers hverdag i en af Europas største emballagevirksomheder og hør samtidig, hvordan du kan blive en del af denne hverdag som praktikant i efteråret 2017.

// TILMELD DIG HER //

Onsdag d. 4. maj kl. 15.00 inviterer Studenterhus Aarhus til en eftermiddag, hvor du kan høre HR Manager, Trine Bank Hansen og Communication Manager, Thony Bruun Jensen fortælle om deres personlige karriereveje og nuværende arbejdsopgaver i virksomheden DS Smith. Du vil få et indblik i, hvordan det er at arbejde i en stor international koncern med 26.000 ansatte og lokationer i 36 lande. Herudover vil du blive klogere på mulighederne for et samarbejde med DS Smith i form af eksempelvis praktikforløb, specialeskrivning og Graduate programmer.

Arrangementet finder sted i Mødelokale 2.3 i Studenterhus Aarhus, Nordre Ringgade 3, 8000 Aarhus.

// PROGRAM //

15.00          Præsentation af DS Smith

15.15          Min karrierevej og nuværende arbejdsopgaver i DS Smith, HR Manager, Trine Bank Hansen

15.45          Min karrierevej og nuværende arbejdsopgaver i DS Smith, Communication Manager, Thony Bruun Jensen

16.15          Praktikmuligheder hos DS Smith

16.30          Min tid som praktikant - Oplæg fra tidligere kommunikationspraktikant

16.45          Netværk og afslutning

DS Smith tilbyder i efteråret 2017 følgende praktikpladser:

  • HR (se opslaget her)
  • Kommunikation (se opslaget her)
  • Strategiimplementering
  • E-Commerce
  • Kvalitetsledelse (optimering af processer / ISO certificering / risikkostyring)
  • Processer i produktion (flowanalyser)

Som praktikant hos DS Smith bliver du en del af den pågældende afdeling og tilknyttet en praktikansvarlig. Du får faste opgaver, som du selv er ansvarlig for at løse, men du får også rig mulighed for at påvirke dine egne arbejdsopgaver.

// OM DS SMITH //

DS Smith er en af Europas førende producenter af kundetilpassede, genanvendelige emballageløsninger med fokus på topmoderne emballagedesign og lokal service tæt på kundernes placering. DS Smiths danske produktportefølje omfatter emballage- og displayløsninger i alt fra salgsklar emballage, transportkasser, forbrugeræsker, bølgepap med tryk til gaver samt emballagetilbehør, POS og industriprodukter i kraftig kvalitet, hvilket gør DS Smith i stand til at opfylde specifikke krav på hvert enkelt marked og for hver enkelt kunde.

DS Smith beskæftiger i alt ca. 26.000 medarbejdere, er til stede i 36 lande i Europa og har 250 lokationer. I Danmark er der ca. 670 ansatte fordelt på 8 lokationer med hovedkontor i Grenaa.

Du kan læse mere om DS Smith på www.dssmithpackaging.dk, hvor du også kan finde konkrete praktikopslag inden for HR og kommunikation.

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21