Comedy Aften 3
// torsdag D. 06. april kl. 19:00

Alm. pris: 140kr

Medlemspris: 100kr

Comedy Aften 3

Anders Stjernholm // Morten Wickmann // Hjalte Rytter

Pris:

Alm. billetter 140 ekskl. gebyr - Køb billet her!

Medlemsbilletter 100 inkl. gebyr - Køb billet som medlem af Studenterhus Aarhus her.

Show: kl.20.00

Dør: kl. 19.00

Anders Stjernholm

- har de seneste år slået sit navn klækkeligt fast – både som TV-vært og stand-up komiker. Anders havde sin debut i 2005 og har siden bl.a. deltaget i 3. sæson af Comedy Fight Club og Stand-up.dk. Seneste projekt er one-man showet ”Find Lykken”, der kunne opleves til Zulu Comedy Festival 2011. Anders er uddannet journalist og har tidligere skrevet for M! og Woman, men har for nyligt tryllebundet et mere voksent publikum med DR2 programmerne ”Hjernevask” og "Danmark på Piller". Anders har en fortid som professionel drengerøv (en fortid han ikke helt har rystet af sig), men er også en flittig samfundskritiker og politisk engageret. Hvad enten du skal bruge en drengerøvskomiker, der opererer under bæltestedet eller en skarp og satirisk samfundskritiker - Stjernholm kan begge dele!

Morten Wichmann

* Nomineret til “Årets Talent” ved comedy galla i 2013 og 2014. 

* Har været på danmarksturne 5 gange. 
* Har fået sit onemanshow vist på TV2 Zulu 
* Du kender ham måske fra Nørgaards Netfix, Comedy Fight Club, standup.dk, Ups det er live, Casper og Lars præsenterer, Fup i Farvandet, Zulu News. 
* Nummer 2 ved DM i stand-up 2008

Mere om Morten Wichmann
Morten Wichmann har et stort bagkatalog af jokes der passer til de fleste lejligheder, og sætter altid et show sammen som passer bedst muligt til dit arrangement. Om det er en firmafest, julefrokost, fødselsdag, konfirmation eller bryllup er Morten Wichmann et sikkert valg når det kommer til underholdning.

Hjalte Rytter

Med sin 2. plads til Danmarksmesterskabet 2013 i Stand-up slog Hjalte Rytter sit navn fast på den danske stand-up scene. Med sin selvironiske og observerende stil på scenen, har Hjalte de sidste 3,5 år turneret rundt og optrådt i hele Danmark, med udgangspunkt i Århus. 

Med sine egne finurlige observationer, har Hjalte sin helt egen stil, der gør ham til en unik komiker. Der er med andre ord garanti for en dejlig aften, hvis Hjalte kommer og optræder. Emnerne der bliver gennemgået er alt mellem himmel og jord. Intet er helligt, men alt bliver behandlet på en sober måde. 

Hjalte Rytter - en komiker i konstant udvikling, som du vil høre meget mere til i fremtiden.

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21