Erhvervsmedlemmer // Opia Headhunting

Opia Headhunting

Siden starten i december 2015 har Opia stået for at matche flere hundrede virksomheder og studerende. Vi står kort sagt for at skabe det rette faglige match mellem studerende og virksomhed igennem rekruttering til studiejob, praktik og fuldtidsansættelser af nyuddannede. Med de præstationer og en LEAN process er vi blevet de førende inden for full-service rekruttering af studerende i Danmark til de mest konkurrencedygtige priser.

Vores fokus er på kvalitet frem for kvantitet, hvilket vi sikrer igennem en grundig foranalyse af virksomhederne i vores portefølje og dybdegående personlighedstest og samtaler med de studerende.

Hvis du en dag skal til samtale eller møde ved os, finder du vores hovedkontor i Aarhus N på Møllevangs Allé 142, hvor vi altid byder velkommen til en karrieresnak over en kop kaffe eller to. 

Så hvis du står som studerende og skal finde et kompetencegivende studiejob eller du er virksomhedsejer der mangler de helt rette studerende i den kommende praktikperiode, så giv os endelig et kald eller send os en mail.

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21