Erhvervsmedlemmer // Høgh & Rousing A/S

Høgh & Rousing A/S

Høgh & Rousing A/S er en professionel entreprenørvirksomhed og ejendomsselskab, der tilbyder totalrenovering af boliger. Siden virksomhedens opstart i 2003 har vi totalrenoveret mere end 500 boliger i Aarhus og København.

Vores medarbejdere

Høgh & Rousing operer ud fra konceptet, at vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Vi ønsker at tiltrække og fastholde kompetente, motiverede og fleksible medarbejdere. Det vi gør ved at holde os på forkant med byggebranchens udvikling, ved at give hver enkelt medarbejder friheden til at tage ansvar og ved at tilbyde vores medarbejde coaching, som sikrer de når deres faglige og personlige mål.

Vores services

Vores services inkluderer konceptet gratistag, håndværk, ejendomsinvestering, samt salg og udlejning af ejendomme. Vi tilbyder både totalentrepriser, hovedentrepriser og renoveringer for private, og vores dygtige håndværkere udfører alt arbejde, lige fra udskiftning af et vindue til opførelsen af et nyt hus. Vores renoveringsprojekter af ældre ejendomme, inkluderer som hovedregel monteringen af altaner, da vi mener det giver stor livskvalitet for beboerne, at kunne nyde bylivet både inde og ude.

På forkant med ejendomsmarkedet

Vi får løbende nye udlejningsboliger i vores sortiment, primært i det centrale Aarhus. Dette sker gennem renoveringer af ældre ejendomme og opførslen af nye etageejendomme. Derudover har vi løbende delevenlige, forældrekøbs egnede, lejligheder i Aarhus til salg.

Følg os på Facebook, Linkedin og Instagram – så er du på forkant med ejendomsmarkedet i smilets by.

Læs mere om Høgh & Rousing her: hoeghogrousing.dk 

 

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21