Erhvervsmedlemmer // Go Applicate

Go Applicate

GoApplicate er et systemintegrationshus, som arbejder med udvikling, vedligeholdelse og drift af forretningsapplikationer for kunder i mange brancher. Vi løser eksempelvis opgaver indenfor udvikling og digitalisering af workflow, dokumenthåndtering, portal- og konfigureringsløsninger, afregningssystemer, systemintegration, dataudveksling, driftsovervågning og - styring.

Med et glimt i øjet kan man sige at "Vi automatiserer regneark".

Vi tilbyder vores kunder BETTER SOFTWARE FASTER. Når vi siger BETTER betyder det for kunderne, at vi igennem et tæt samarbejde omsætter forretningsbehov til effektive løsninger, sikrer den bedst mulige udnyttelse af teknologien samt forbedrer kundens konkurrenceevne gennem kundetilpassede løsninger.

Når vi siger FASTER har det baggrund i vores agile tilgang og hurtige omstillingsevne med udgangspunkt i lean. Vi er yderst fleksible, når kundens hverdag kræver hurtig omstilling. Samtidigt løser vi ofte større udviklingsopgaver i mindre klumper, hvilket giver kunden bedre mulighed for hurtigt at komme på markedet med nye løsninger.

 

Læs mere om Go Applicate her 

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21