Erhvervsmedlemmer // Ennova

Ennova

At arbejde hos Ennova

Hos Ennova har vi en lang tradition for at ansætte studentermedarbejdere og praktikanter. Vi ser en stor værdi i dette, fordi vi selv får et indblik i den nyeste viden inden for området, og samtidig hjælper vi ambitiøse studerende med at koble teori og praksis i en virksomhed, hvor der er plads til individuel udvikling. Et job hos Ennova er lig med udfordrende analytiske kundeprojekter på et højt fagligt niveau i et positivt og ungt miljø. Hos Ennova stræber vi mod, at vores medarbejdere anser os for at være branchens mest spændende og udfordrende arbejdsplads, der altid arbejder med de nyeste metoder og teorier – og efter de højeste kvalitetsmål. Vores studentermedarbejdere og praktikanter er en vigtig del af vores afdelinger og teams, hvor de indgår som en vigtig brik i arbejdet mod fælles mål. Vi ønsker nemlig, at de får en god start på deres professionelle karriere. 

Hvem er vi

Ennova blev grundlagt i 1988 med visionen om at hjælpe vores kunder med at få en bedre indsigt i deres marked og virksomhed igennem medarbejder- og kundemålinger. Hos Ennova brænder vi for at hjælpe virksomheder med at optimere deres forretning og skabe forandringer, hvilket vi gør med afsæt i en faktabaseret tilgang til rådgivning. Vi søger efter meningsfulde svar i de gennemførte målinger, så vi kan sætte en værdiskabende forandring i gang hos vores kunder.

Vores formål er nemlig at gøre andre bedre og flytte virksomheder fremad – et skridt ad gangen. Ennova betragtes i dag som en ledende aktør inden for sit felt, og kundelisten tæller en række af nordens største og mest anerkendte virksomheder. Fra vores kontorer i Aarhus, København, Oslo og Stockholm beskæftiger vi ca. 100 fuldtidsansatte og 25 studerende, der arbejder med alt lige fra IT-udvikling, forretningsudvikling, rådgivning, projektledelse til analyse. 

Fokus på arbejdsglæde

Vores medarbejdere er kompetente og arbejder dagligt på at gøre virksomheder rundt om i verden i stand til at opnå højere arbejdsglæde, bedre ledelse og større kundeloyalitet. Vi interesserer os nemlig for mennesker – både dem bag resultaterne i målingerne, men også vores egne medarbejdere. Ennova er en succes i kraft af vores dygtige medarbejdere, og vi gør derfor rigtig meget for, at alle trives og går glade på arbejde. Vi ved, at det vi laver gør en forskel, og derfor tager vi også hvert år vores egen medicin og gennemfører en intern undersøgelse af arbejdsglæden i Ennova. Og resultatet er høj arbejdsglæde. Hvert år. 

Du kan læse meget mere om Ennova og dine karrieremuligheder her.

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21