Erhvervsmedlemmer // Brøndum

Brøndum

HELHEDSORIENTEREDE SPECIALISTER

Teknikentreprenør, der tænker stort, handler hurtigt og leverer i høj kvalitet. 
Brøndum designer, installerer, implementerer og servicerer energieffektive kvalitets¬løsninger inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme og køl til bygninger og indu¬strianlæg. I Danmark, i Grønland og internationalt.
Det er den korte version, og den begyndte i 1943.

Siden har Brøndum målrettet udbygget positionen som førende samarbejdspartner. I kraft af vores solide erfaring, sikre løsninger og stærke referencer. Vores specialise¬ringsgrad, der aldrig taber målet og den samlede entreprise af syne - uanset om vi taler om mindre projekter eller store, ambitiøse og langsigtede byggerier. Og vores evne til at samarbejde og levere service under og efter processen. 
Vores kvaliteter har vi foldet ud i en håndfuld centrale nøgleord: soliditet, sikkerhed, specialisering, smidighed og service. De danner fundamentet i vores stærke virksom¬hedskultur som Danmarks bedste teknikentreprenør.

VI FÅR SAMARBEJDET TIL AT GLIDE 

Som specialiseret teknikentreprenør kender vi vigtigheden af et godt samarbejde mellem de forskellige leverandører på et byggeprojekt. Vi har opbygget en dynamisk organisation, som kan sammensættes efter bygherrens behov og det konkrete projekt. 
Vi håndplukker de kompetencer, og underleverandører, som passer bedst til den enkelte opgave og til kundens ønsker. Vi forstår at få hele teamet til at tale sammen. Så kunden får det bedste fra Brøndum, og så vi sikrer, at en¬treprisen leveres til tiden - hver gang. Dybden i vores kompetencer og fokus på kundetilfredshed sikrer vores kunder en kvalificeret, ansvarlig og effektiv indsats.


Læs mere her: www.brondum.dk/koncernen/om-koncernen

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21