Erhvervsmedlemmer // Brandt

BRANDT

Revision & Rådgivning

Løbende udvikling og mere end 60 års erfaring har gjort os til et af landets 9 største revisionsfirmaer - dog uden at det har fået os til at miste hverken jord- eller lokalforbindelsen. Vi har, er og vil altid være revisionsfirmaet, der er kendt for at levere kundetilpassede løsninger på et højt professionelt niveau til konkurrencedygtige priser.

 

Vi prioriterer nærheden til kunderne og er overbevist om, at den løbende, positive dialog er et vigtigt element i forhold til at kunne levere præcis de løsninger, der matcher vores kunders individuelle behov. Det kræver ikke blot, at vi er gode til at lytte – det kræver også dygtige, dedikerede og kompetente medarbejdere. Hos BRANDT er alle vore medarbejdere løbende gennem uddannelse, således at de til hver en tid er rustet til at varetage de mange forskelligartede opgaver, vi udfører for vores kunder.

 

Vi har i dag kontorer i Thisted, Hurup Thy, Hanstholm, Nykøbing Mors, Fjerritslev, Skive, Kolding, Fredericia, Esbjerg, Aarhus og København. Det er fra disse 11 afdelinger, at vores ca. 200 medarbejdere, hvoraf 32 er statsautoriserede revisorer og 13 er registrerede revisorer, servicerer kunder fra hele landet. Alle vores afdelinger har kompetencerne til at løfte såvel traditionelle revisoropgaver, såsom revision, regnskab og SKAT, samt diverse former for rådgivningsopgaver inden for opstart af egen virksomhed, virksomhedskøb og –salg, omstruktureringer, IT-sikkerhed, generationsskifte med mere. Enkelte afdelinger er endvidere specialiseret inden for specifikke brancher, hvilket vi nyder godt af på organisationsniveau, da vores medarbejdere således kan trække på hinandens specialkompetencer og dermed kan servicere vores kunder bedst muligt.

 

Gennem vores medlemskab af RevisorGruppen Danmark er vi medejere af Revitax, landets førende skatte- og momsrådgivningsfirma, samt medejer af Revi-IT, der leverer specialydelser inden for IT-revision og IT-rådgivning. Internationalt er vi desuden uafhængigt medlem af Moore Stephens International, hvilket gør os i stand til at rådgive og servicere vores kunder på tværs af landegrænser.

 

Vi er ikke kommet sovende til vores position som ét af Danmarks førende revisionsfirmaer. For os er stilstand lig med tilbagegang, og derfor har vi kontinuerligt fokus på at udvikle os både som organisation og på individniveau. Vi er, med andre ord, ”med på beatet” og har – i kraft af vores mangeårige erfaring – den nødvendige ballast til at levere optimale løsninger hver gang.

 

Læs mere om Brandt her.

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21