Erhvervsmedlemmer // Aarhus Mæglerne

Aarhus Mæglerne

Aarhus Mæglerne er en lokal ejendomsmægler i og omkring Aarhus. Aarhus Mæglerne er skabt for at gøre op med kædemæglerne og tilbyde vores kunder en vigtig service - samme mægler, samme butik fra postnummer til postnummer gennem hele salgsforløbet. Kunderne er alt fra unge til ældre, forældrekøb, førstegangskøbere, fra større til mindre eller omvendt. Det er alt fra ejerlejligheder til villaer, rækkehuse og andelsboliger, og postnumrene dækker hele Aarhus omegn.

Med solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen så to dygtige og kompetente mæglere i 2013 muligheden for at ruske op i en traditionel branche og tilbyde kunderne det de efterspørger – at have samme mægler uanset postnummer i og omkring Aarhus, og uden at kunden skal skifte butik. Med succes fra start har Aarhus Mæglerne fået fodfæste i Aarhus omegn. De er allerede blevet markedsleder i Beder og Malling, hvor deres brand er godt kendt. Lige så stille arbejder Aarhus Mæglerne sig videre rundt i Aarhus omegn og sætter deres navn på forskellige adresser.

Successen betyder også travlhed og Aarhus Mæglerne søger løbende nye folk til deres team. De søger følgende stillingstyper:

  • Praktikant til markedsføring og kommunikation – 3-6 mdr., fuldtid.
  • Praktikant som ejendomsmægler – 3-6 mdr. fuldtid. 
  • Trainee som ejendomsmægler – 1-2 års erhvervserfaring
  • Ejendomsmægler – fuldtid og provision

 

Læs mere om Aarhus Mæglerne her 

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21