Erhvervsmedlemmer // 5R Marketing

5R Marketing

Om 5R Marketing 5R Marketing er Danmarks største outbound telemarketingbureau og det allerbedste af slagsen. 5R Marketing ligger midt i Århus, i store lækre lyse lokaler med topmoderne faciliteter.

Vi er et af de ældste bureauer i landet og vi har kunder der har benyttet vores service i mere end 10 år. Dette har været muligt fordi vi sætter kvaliteten som vores højeste prioritet. 5R står for Respekt, Ressourcer, Relationer, Rettidighed og Resultater. Dét er 5R Marketings grundsten.

5R Marketing er en del af 5R Gruppen, som spænder over mere end 10 forskellige virksomheder med over 1000 ansatte med speciale indenfor Onlinehandel, Turisme, Indkøb, Service og Support. Et job hos 5R Marketing kan således være starten på en lang og spændende rejse med mange muligheder fremadrettet. Vores telemarketingafdelinger er fordelt over alt i landet. To på Sjælland, to på Fyn, en afdeling i Herning, to i Aarhus og en afdeling i Malaga. Vi har mange forskellige opgaver til rådighed, blandt andet mødebooking, salg og serviceopkald. Dette betyder også at vi kan tilbyde mange forskellige stillingstyper:

Vi tilbyder:

Deltid – minimum 8 timer ugentligt – 16:30-21:00.

Fuldtid – 37 timer ugentligt – 08:00-16:00.

Flekstid – 29,5 timer ugentligt – 09:30-16:00.

Mulighed for selv at designe sine arbejdstider, med stor fleksibilitet.

Fælles for alle stillingstyper er fast løn og provision. 5R Marketing tilbyder også udstationering i det solrige Malaga i Spanien. Her tager vi hånd om at du får et godt sted at bo, i gå-afstand til arbejdspladsen og at du bliver taget godt i mod til når du ankommer. 5R Marketing Spain er en perfekt mulighed for at prøve kræfter med 5R Marketings spændende hverdag, i nye og anderledes omgivelser.

Yderligere information Hvis du kan se dig selv som en del af vores succesfulde virksomhed, så hører vi gerne fra dig.

Send dit CV og et par ord om dig selv på info@5rmarketing.dk (mærk ansøgningen ”Sælger”).

Du er også velkommen til at ringe til Birgitha Mühlensteth på tlf. 87469000, hvis du har spørgsmål til jobbet eller ønsker at høre nærmere om vores virksomhed.


Læs mere her: www.5rmarketing.dk

 

Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21