Studiejob//praktik//projekt

Internship in project management

Brænder du for projektledelse og teknologi, og vil du have indblik i professionel projekthåndtering? Leder du efter en praktik, hvor du kommer til at assistere projektledere og ingeniører på kundeprojekter? Har du mod på en udfordrende og lærerig praktikstilling i en international virksomhed i vækst?


Bliv en del af Project Management i Kamstrup

Kamstrup er verdens førende producent af intelligente systemløsninger til måling af energi- og vandforbrug og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere. Som praktikant i Project Management bliver du en del af en faglig stærk afdeling, der opbygger og leverer fjernaflæsningsnetværk til varme- og vandforsyningsselskaber. Du vil her skulle assistere i gennemførelsen af kundeprojekter fra kontraktindgåelse til systemoverlevering, og i tæt samarbejde med erfarne projektledere, ingeniører og teknikere vil du have rig mulighed for faglig sparring og personlig udvikling.


Et praktikforløb med fokus på projektledelse

Som en del af Project Management får du et indgående kendskab til flere af opgaverne, som findes i projektforløbet. I praktikken vil du blandt andet assistere vores projektledere med projekternes økonomi og tidsplan samt yde teknisk assistance med udarbejdelse af aktionslister og dækningskort. Du kommer også til at deltage ved eksterne projektmøder, hvor du bl.a. får ansvaret for at tage referater, opfølgning på leverancer samt ordrebehandling.


Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en resultatorienteret studerende, der er ivrig for at blive en god projektleder. Du har et solidt teoretisk fundament, da du er i gang med en relevant videregående uddannelse som Global Business Engineer eller lignende.

Som person er du er iderig, struktureret og vedholdende og har en veludviklet sans for kvalitet. Du er positiv af sind og trives i et internationalt miljø. Du har et stort personligt drive og en opdateret teoretisk viden, som kan bidrage til at styrke Kamstrups Project Management afdeling. Derudover er du ambitiøs og kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du team-orienteret og sætter pris på faglig sparring. Du er udpræget kvalitetsorienteret og overholder dine deadlines.

Da vi er en international organisation, er det et krav, at du behersker både engelsk og dansk i tekst og tale.


Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi tilbyder et unikt indblik i projektstyring i en international organisation og en praktik med rig mulighed for at kick-starte din karriere som projektleder eller tekniker. Du får bl.a. mulighed for at øve indflydelse på forskelligartede kundeprojekter og rig mulighed for at bringe din teoretiske viden i spil blandt erfarne medarbejdere, der dagligt søger at udfordre eksisterende processer.

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. Stillingen er ulønnet, men Kamstrup betaler offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.


Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2018 til ultimo juni 2018.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Project Management & Engineering, Søren Martin Sørensen på tlf.: 89 93 10 00.


Om Kamstrup

Kamstrup er verdens førende producent af intelligente måleløsninger til energi og vand. Gennem vores ekspertise tænker vi altid fremad for at skabe vedvarende værdi for vores kunder og de samfund, som de forsyner. Kamstrup beskæftiger ca. 1200 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Vi har en sund økonomi samt høj vækst og har massivt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan følge Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

 

Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21