Studiejob//praktik//projekt

Internship in process and portfolio management

Brænder du for proces- og projektledelse? Leder du efter en praktik, hvor du kommer til at assistere projektledere på store og mindre kundeprojekter? Har du mod på en udfordrende og lærerig praktikstilling i en international virksomhed i vækst?


Bliv en del af Portfolio Process Management i Kamstrup

Kamstrup er verdens førende producent af intelligente systemløsninger til måling af energi- og vandforbrug og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere. Som praktikant bliver du en del af vores Portfolio Process Management team og vil få erfarne kollegaer, der arbejder inden for Project Management, Engineering og IT. Hver dag arbejder vi på at videreudvikle eksisterende procesredskaber og arbejdsstrukturer, og som en del af et mindre projektlederteam vil du være med til at styrke procesforbedringstiltag inden for projektledelse af vores kundeprojekter.

Teamet er præget af samarbejde på tværs af en stor international organisation, og du får derfor en bred kontaktflade til de øvrige projektfunktioner, herunder Sales, Bid Management, Project Development og Controlling, og rig mulighed for at udvikle dig gennem faglig sparring.


Et praktikforløb med fokus på projektledelse

Som en del af Process Management teamet får du føling med store dele af hele projektfasen. Du skal bl.a. stå for udarbejdelse og opbygning af standard dokumentation til brug i tilbuds- og projektfasen. Derudover kommer du til at spille en vigtigt rolle i vores kompetence-center og vil derfor deltage i mange projektmøder med fokus på erfaringsopsamling og vidensdeling.

Du vil assistere i gennemførelse af kundeprojekter, specifikt i forhold til opfølgning og igangsættelse af nye processer i forbindelse med den projektmodel, der anvendes fra salg til levering af systemprojekter. Dette vil give dig et unikt indblik i projektstyringsredskaber og arbejdsmetoder og mulighed for at tage ansvar i større såvel som mindre projekter.


Din personlighed er vigtig for os

Vi søger en studerende, der med sit engagement og opdaterede teoretiske viden kan bidrage til at styrke Kamstrups Project Management team. Du har et solidt teoretisk fundament, da du er i gang med en relevant videregående uddannelse til Global Business Engineer, cand.merc. eller en lignende kommerciel eller teknisk uddannelse. Som person er du ambitiøs og kan arbejde selvstændigt samtidig med, at du er team-orienteret og sætter pris på sparring. Du er udpræget kvalitetsorienteret og overholder dine deadlines.

Da vi er en international organisation er det et krav, at du behersker både engelsk og dansk i tekst og tale.


Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi tilbyder en praktikstilling i en international virksomhed, hvor du får mulighed for at bringe din teoretiske viden i spil og afprøve den i praksis. Du vil indgå i en af vores afdelinger for Project Management, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i afdelingen. Vi garanterer derfor en spændende og udfordrende praktik med en stejl læringskurve.

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. Stillingen er ulønnet, men Kamstrup betaler offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.


Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2018 til ultimo juni 2018.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Process & Portfolio Manager, Lis Lange på tlf.: 89 93 10 00.


Om Kamstrup

Kamstrup er verdens førende producent af intelligente måleløsninger til energi og vand. Gennem vores ekspertise tænker vi altid fremad for at skabe vedvarende værdi for vores kunder og de samfund, som de forsyner. Kamstrup beskæftiger ca. 1200 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Vi har en sund økonomi samt høj vækst og har massivt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan følge Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

 

Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21