Studiejob//praktik//projekt

Internship in online marketing

Er du struktureret og arbejdsom, og har du interesse for online markedsføring? Har du lyst til at arbejde med content marketing,
søgemaskineoptimering og blive selvkørende i et af de største corporate CMS’er? Kunne du tænke dig at være en del af et stærkt samarbejde i en international virksomhed?


Bliv en del af Global Marketing i Kamstrup

Kamstrup er verdens førende producent af intelligente systemløsninger til måling af energi- og vandforbrug og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere. Som Online Marketing Intern bliver du en del af vores globale marketingteam, hvor tiden ikke står stille. Du tilknyttes online-teamet, hvor vi arbejder fokuseret og målrettet, og samtidig bidrager hver og én til godt humør og en venlig omgangstone. Kombinationen af dygtige, flittige medarbejdere og et værdifuldt samarbejde gør, at vi kommer i mål med opgaverne.


Et praktikforløb med ansvar og udfordringer

I vores online-team bliver du en del af en hverdag, som byder på ansvar og udfordringer i et internationalt miljø. Du kommer til at bistå vores online specialister med at øge synligheden på internettet, skabe mere trafik på Kamstrups hjemmeside og hjælpe med at optimere hjemmesiden, så den konverterer trafikken til relevante forretningskontakter. Derudover kommer du også til at optimere tekster til søgemaskiner, og du skal derfor have en skarp pen og beherske et godt og grammatisk korrekt engelsk. Har du også en journalistisk åre, er det absolut en fordel.


Din personlighed er vigtig for os

Som person er du udadvendt, engageret og har et stort ønske om at lære og suge viden til dig. Du er i gang med din bachelor eller kandidat inden for digital kommunikation eller -marketing og har lyst til at øse ud af din nyerhvervede viden til dine kollegaer med henblik på at arbejde efter best practice.

Det er vigtigt, at du har flair for digitale medier og lyst til at arbejde med B2B-markedsføring i en international teknologivirksomhed. Desuden er du generelt hurtig til at sætte dig ind i nye IT-værktøjer. Samtidig evner du at arbejde selvstændigt, men du kan også forvente et team, der er parat til sparring, og som gerne tager imod gode idéer, der kan udfordre og optimere vores processer.

Da vi er en international virksomhed, er det et krav, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.


Vi tilbyder mere end bare en praktik

Som praktikant i online-teamet vil du få en unik mulighed for at afprøve din teoretiske viden i praksis. Derudover bliver du en del af et team, hvor udfordrende arbejdsopgaver, daglig sparring og kompetenceudvikling er i højsædet. Du vil således gennemgå en særdeles udviklende læringsproces, som du kan anvende i din fremtidige karriere.

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. Stillingen er ulønnet, men Kamstrup betaler offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.


Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2018 til ultimo juni 2018.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Online Specialist, Esben Rasmussen på tlf. 89 93 10 00


Om Kamstrup

Kamstrup er verdens førende producent af intelligente måleløsninger til energi og vand. Gennem vores ekspertise tænker vi altid fremad for at skabe vedvarende værdi for vores kunder og de samfund, som de forsyner. Kamstrup beskæftiger ca. 1200 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Vi har en sund økonomi samt høj vækst og har massivt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan følge Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

 

Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21