Studiejob//praktik//projekt

Internship in media and graphic design

Kunne du tænke dig at se dit arbejde gå ud til hele verden? Har du sans for detaljerne og lyst til at bidrage med dine kreative evner? Har du mod på at markedsføre et internationalt brand? Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed i rivende udvikling?


Bliv en del af Global Marketing i Kamstrup

Kamstrup er verdens førende producent af intelligente systemløsninger til måling af energi- og vandforbrug og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere. Som praktikant i Media and Graphic design bliver du en naturlig del af vores globale marketing-team, hvor du vil få erfarne kollegaer, der alle arbejder ihærdigt på at brande Kamstrups identitet til hele verden. I teamet arbejder vi fokuseret og målrettet, og samtidig bidrager hver og én til et godt humør og en venlig omgangstone.

Med reference til vores Graphic Designer vil du indgå i de daglige opgaver med det grafiske team, hvor udfordrende arbejdsopgaver, ansvar og samarbejde på tværs af organisationen er en stor del af hverdagen.


Et praktikforløb med fokus på visuel kommunikation

I vores grafiske marketing-team bliver du en del af en hverdag, som byder på ansvar og udfordringer i et internationalt miljø. Du bliver en vigtig brik i teamet og kommer til at bistå vores grafiske specialister med en bred vifte af arbejdsopgaver. Her vil du bl.a. få ansvar for udvikling af layout til annoncer, brochure-, online- og messemateriale, samt diverse ad hoc-opgaver.

Da vi arbejder tæt sammen med kollegaer på tværs af organisationens mange teams og afdelinger, kommer du således til at arbejde med spændende og alsidige arbejdsopgaver og får en hverdag, hvor ikke to dage er ens.


Din personlighed er vigtig for os

Som person er du engageret, pligtopfyldende og har et godt humør. Du kan lide at arbejde selvstændigt, men sætter samtidig også pris på samarbejde i teams og har lyst til at bidrage med nye ideer, der kan udfordre det eksisterende.

Du er i gang med at uddanne dig til multimediedesigner, mediegrafiker, grafiker eller lignende. Det er et krav, at du allerede har kendskab til og erfaring med redskaber som Adobe Photoshop, Illustrator og InDesign. Derudover har du lyst til at blive en del af en hverdag med et højt arbejdstempo, og du er desuden interesseret i at prøve kræfter med at markedsføre intelligente måleløsninger på et globalt plan.

Da vi er en international organisation, er det et krav, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.


Vi tilbyder mere end bare en praktik

Som Intern i Media and Graphic Design tilbyder vi et udfordrende praktikforløb i et engageret og produktivt miljø. Her vil du få ansvaret for konkrete opgaver og projekter, og der vil således være rig mulighed for personlig såvel som faglig udvikling, som du kan anvende i din fremtidige karriere.

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. Stillingen er ulønnet, men Kamstrup betaler offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.


Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2018 til ultimo juni 2018. Evt. kan der aftales et kortere forløb inden for denne tidsperiode.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Graphic Designer, Hanne Sihm på tlf.: 89 93 10 00.


Om Kamstrup

Kamstrup er verdens førende producent af intelligente måleløsninger til energi og vand. Gennem vores ekspertise tænker vi altid fremad for at skabe vedvarende værdi for vores kunder og de samfund, som de forsyner. Kamstrup beskæftiger ca. 1200 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Vi har en sund økonomi samt høj vækst og har massivt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan følge Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

 

Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21