Studiejob//praktik//projekt

Intern in PR & Communication

Brænder du for at skabe kommunikation, der vækker interesse? Har du lyst til at skabe et konsistent og stærkt B2B brand? Har du mod på at arbejde i en virksomhed med fuld fart på, og hvor du indgår på lige fod med resten af dine kollegaer?


Bliv en del af Global Marketing i Kamstrup

I Global Marketing arbejder vi fokuseret på at bidrage til Kamstrups ambitiøse vækstmål og indfri vores vision om at blive den førende leverandør af intelligente løsninger til måling af energi og vand. Som en del af Global Marketing får du en stor kontaktflade, og du kommer til at arbejde tæt sammen med Kamstrups øvrige marketingteams – herunder særligt vores markedskommunikationsteam og onlineteam.

Derudover vil der bl.a. være samarbejde med produktchefer og Kamstrups ledelse. I teamet arbejder vi fokuseret og målrettet, og samtidig bidrager hver og én til godt humør og en venlig omgangstone.


Et praktikforløb med udfordringer

Som Intern i PR & Communication kommer du til at arbejde med mange varierende opgaver, der altid tager afsæt i at skabe et godt omdømme og et stærkt brand. Efter mange år på det danske marked er vi efterhånden godt kendt i Danmark, men da vi løbende åbner nye kontorer rundt om i verden, har vi behov for at sætte Kamstrup på landkortet udenfor Danmarks grænser. I din praktikperiode vil du derfor arbejde med kommunikation til forskellige markeder og målgrupper.

Udover at bidrage til at sikre omtale af Kamstrup vil du ligeledes være med til at sikre et konsistent brand gennem målrettet kommunikation, der tager udgangspunkt i vores kommunikationsstrategi. Du kommer til at arbejde med pressemeddelelser, tekster til web, case stories, artikler, nyhedsbreve, og samtidig vil du samarbejde med teamet for markedskommunikation, som driver al direkte kommunikation til vores kunder. Udover ekstern kommunikation vil der også være tekstopgaver forbundet med intern kommunikation.


Din personlighed er vigtig for os

Som person arbejder du struktureret og har det godt med at samarbejde med kollegaer på alle niveauer i organisationen. Du er god til at skabe overblik og arbejder målrettet med en opgave. Du er i gang med din bachelor eller kandidat inden for kommunikation, journalistik eller lignende. Vi er et team med fart på, og det giver plads til udfordringer, og en hverdag der sjældent er ens. Vi forventer således, at du arbejder selvstændigt, men du kan samtidig forvente et team, der er parat til sparring, og som også gerne tager imod gode idéer. Det er nemlig vigtigt for os, at vores praktikanter indgår på lige fod med andre kollegaer i teamet.

Som person har du god forståelse for sprog, og det er lysten til at formidle, der driver dig. Ligeledes ser du det som en motivation at formidle tekniske budskaber til et forståeligt sprog for målgruppen. Du har endvidere en god forretningsforståelse og kan kommunikere de rigtige budskaber med udgangspunkt i målgruppen, som kan være både kunder, medier, medarbejdere eller politikere.

Da vi er en international virksomhed, er det et krav, at du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.


Vi tilbyder mere end bare en praktik

Vi tilbyder en udfordrende praktikstilling i et internationalt og fagligt miljø, hvor du får ansvaret for konkrete opgaver og projekter, og hvor du kan omsætte din teoretiske viden til praktiske erfaringer.

I Kamstrup gør vi desuden meget for det sociale mellem vores praktikanter på tværs af organisationen. Hvis du er klar, tilbyder vi et spændende forår med udfordringer og sammenhold. Stillingen er ulønnet, men Kamstrup betaler offentlig transport til og fra arbejde samt et væld af personalegoder. De tæller bl.a. kantineordning, frugtordning, fri afbenyttelse af eget fitnesscenter, in-house tandklinik, frisørordning og gratis sundhedsklinik.


Vil du være en del af Kamstrup?

Send os din ansøgning ved at søge på dette link. Ansøgningerne behandles løbende, men du kan forvente svar inden for seks uger. Praktikforløbet aftales individuelt, men forventes at løbe fra primo februar 2018 til ultimo juni 2018.

Kamstrup ligger i Stilling nær Aarhus, og bus 200 kører lige til døren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Brand Manager, Louise Vestergaard-Hansen på tlf.: 89 93 10 00.


Om Kamstrup

Kamstrup er verdens førende producent af intelligente måleløsninger til energi og vand. Gennem vores ekspertise tænker vi altid fremad for at skabe vedvarende værdi for vores kunder og de samfund, som de forsyner. Kamstrup beskæftiger ca. 1200 medarbejdere i +20 lande med hovedkontor i Stilling mellem Aarhus og Skanderborg. Vi har en sund økonomi samt høj vækst og har massivt fokus på udvikling af teknologi og medarbejdere. Du kan følge Kamstrup på LinkedIn og Facebook, som løbende opdateres med nye stillinger og interessante nyheder.

 

Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21