Studiejob//praktik//projekt

Er du forelsket i musikbranchen, og vil du have indflydelse på musikscenen i Aarhus?

Er du forelsket i musikbranchen, og vil du have indflydelse på musikscenen i Aarhus? Vi søger musiknørder indenfor alle genrer!

Vil du være med til at skabe koncerter med alt hvad det indebærer af lytning, konceptudvikling, booking, marketing og afvikling? Kunne du også tænke dig at være med til at nytænke og innovere koncertkonceptet?

-    Har du tidligere erfaring med booking?

-    Ved du hvad der rører sig i musikmiljøet?

-    Er du god til at forhandle?

-    Elsker du koncerter?

Vi søger nye musikinteresserede frivillige, som kan bidrage med god energi, indsigt, en masse gåpåmod, og som ønsker at udvikle sig selv og sine kompetencer i samspil med Studenterhuset og resten af gruppens medlemmer.

Om Kulturgruppen:

Kulturgruppen består af de to dele; Bookinggruppen og Eventgruppen. Bookinggruppen varetager koncerter og andet musikalsk indhold, og Eventgruppen varetager foredrag, events, fester, workshops og alt, hvad de ellers kan finde på. Begge grupper hjælper hinanden med at afvikle deres arrangementer, og grupperne er selvfølgelig frie til at udvikle koncepter sammen.

Miljøet i Kulturgruppen er dynamisk og tværfagligt, hvilket giver grobund for en masse forskellige vinkler gennem udviklingen af indholdet. Når en ny idé skal vokse fra tegnebordet og ud i virkeligheden, trækker vi på vores egne evner og de iboende kompetencer i Studenterhus Aarhus - eller en ekstern aktør. Det skaber en unik platform for læring, personlig udvikling, afprøvning af faglighed og ikke mindst for at møde en masse søde og inspirerende mennesker.

Vi forventer:

Vi forventer, at du er en teamplayer, som har tid og engagement til at skabe og afvikle en masse spændende koncerter (alt inkl. ca. 20 timer om måneden), og at du forstår, at arbejdet med koncerter også indebærer ”gulvarbejde” i form af opstilling af lokaler og forplejning af artister.  Derudover forventer vi, at du vil være en del af gruppens fællesskab og resten af vores hus. Vi ønsker også, at du kan være med på holdet i mindst ét år – både for gruppens stabilitet og din egen lærings skyld.

Er du interesseret?

Vil du være med i Bookinggruppen? Vi holder løbende samtaler.  Send en mail med en kort, motiveret ansøgning til Anne Thorø Nielsen på mail atn@studenterhusaarhus.dk

Læs mere om Kulturgruppen HER

Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21