Studiejob//praktik//projekt

Drømmer du om at arbejde med den nyeste innovation hver dag? Patentgruppen søger patentkonsulent inden for elektronik/software/fysik til vort kontor i Aarhus

Vi søger en elektronikingeniør/fysiker med stærke faglige kompetencer, som drømmer om at arbejde med den nyeste forskning/innovation samt at blive patentkonsulent. Vi vil også meget gerne høre fra dig, hvis du er ved at afslutte din kandidat og vil høre mere om det at blive patentkonsulent. Vi har traineestillinger, hvor du kan arbejde 5-10 timer/ugen, hvorefter vi kan se, om patent-vejen er den rette for dig efter endt studie.
 
Som patentkonsulent i Patentgruppen bliver du nødt til at være et særdeles kvikt hoved, der har sans for både detalje, udfordring og som kan se sig selv i konsulentrollen. Hvis du er sådan en person, så er vi et interessant sted at være. Vi vil i oplæringen af dig lægge vægt på både den grundlæggende viden omkring de forskellige regelsæt, der findes om eksempelvis patenter, og du vil også blive oplært i at udfordre reglerne – og ikke mindst deres implementering. Vi er der for kunderne, og derfor er det vores opgave at sikre, at kunderne får det maksimale ud af deres IPR investering. 
 
Jobbet
Vi forventer, at du har en høj faglighed, gode samarbejdsevner og et kommercielt fokus, og med afsæt i dette vil vi oplære dig til at blive patentkonsulent og efterfølgende eksamineret European Patent Attorney. I Patentgruppen arbejder vi i teams, hvilket medfører, at der er en god faglig sparring imellem konsulenter og patentadministratorer omkring kundens sager. Som patentkonsulent er det vigtigt, at du er teknisk stærk inden for dit fagområde, og samtidig lægger vi vægt på, at du er en team player og arbejder systematisk og detaljeorienteret. 
 
Patentgruppen kan tilbyde et spændende og varieret arbejde på en ekstraordinær arbejdsplads med et professionelt og fagligt miljø. På det personalemæssige område er Patentgruppens overordnede målsætning, at alle medarbejdere skal kunne få privat- og arbejdsliv til at hænge sammen. Vi løser vores opgaver med stor professionalisme, men vi har det også sjovt sammen. Vi tror på, at tilfredse medarbejdere er bedre medarbejdere.
 
Arbejdsopgaverne vil være alsidige, men grundlæggende drejer det sig om at varetage kundens interesse lige fra forundersøgelser, udarbejdelse af patentansøgningsstrategier og den efterfølgende kommunikation med myndigheder verden rundt. Vores kunder er orienteret mod hele verden, men de fleste har et stærkt fokus på Europa, Kina og USA.
 
Vi søger efter dig der:
Har en kandidatgrad inden for elektronik/software eller fysik
Har et ønske om at blive patentkonsulent og efterfølgende eksamineret European Patent Attorney
Er teknisk stærk og kan arbejde selvstændigt.
Behersker dansk og engelsk på et højt niveau i skrift og tale
Er en fremragende kollega med humor, intelligens, integritet, team spirit og gå-på-mod 
 
Arbejdssted: Patentgruppens kontor centralt placeret i Aarhus.
 
Har du lyst til at arbejde i et uhøjtideligt og dynamisk patentbureau, hvor der bliver arbejdet på et højt teknisk og IP-fagligt niveau, så send straks en motiveret ansøgning til erj@patentgruppen.com. Vi gennemgår ansøgningerne løbende. 

Tilbage
Studenterhus Aarhus · Nordre Ringgade 3 · 8000 Aarhus C · TLF: 86 18 30 21